fbpx

Vidéki zúzás – Magas Füves Part 3.


Dübörög a fesztiválszezon, minden második hétre jut egy olyan fesztivál, ami a metálos lelkű embereknek igen sokat jelent. Felhozatalban sem lehet túl sok kifogást találni, hiszen tömegével érkeznek hozzánk a jobbnál jobb fellépők, ezáltal szinte minden stílus kedvelője talál magának legalább egy hatalmas bulit az országban.
Viszont most ajánlunk nektek egy olyan rendezvényt, ami tökéletes választás lehet olyan embereknek, akik jobban szeretik a családias környezetet, nem szeretnének a tömegben lökdösődni egy-egy jó hely eléréséhez, vagy éppen jobban preferálják a vidéki bulikat. Persze tökéletes választás lehet azoknak is, akik csak most ismerkednek a stílussal, vagy szeretnék bevezetni a kiszemelt csajszit/srácot a stílus szépségeibe. (Oké, tudom hogy erre a legjobb a Gutalax, de mindent azért nem lehet).

Ha ezek a dolgok felkeltették az érdeklődésedet, akkor boldogan tudom neked ajánlani augusztus 10-11-én a martfűi Magas Füves Part 3 fesztiválocskát. Harmadik alkalommal kerül megrendezésre az esemény, és korábban sem gyengélkedtek esti zúzda területen. Idén viszont olyan zenekarok is érkeznek a martfűi deszkákra, akik pár hete még a Rockmaratonon döngölték földbe a nagyérdeműt. Ilyen például a Maraton’ nagyszínpadot megjáró Vendetta INC., illetve a metal.hu színpad fellépője, a SAMAS.

Persze a könnyedebb lelkű érdeklődőknek sem kell félnie attól, hogy már koraeste pogózó fiatalok közül kell kimentenie a csemetéjüket, ugyanis elég sok lájtosabb, családkompatibilis fellépő is tiszteletét teszi a fesztiválon. Arról nem is beszélve, hogy mindez két színpadon fog történni, ami merőben megkönnyíti választást.

Ha még nem döntötted el, hogy jössz-e (gyere!), de felkeltette az érdeklődésed, akkor jobb ha tudod, hogy Martfű városa közvetlen a Tisza-parton terül el, tehát napközben is tudtok a srácokkal/családdal sétálni egy nagyot, és a város híres még termálhoteljéről, ahol a hőség elől elbújva lehet lazulni a strandrészen, illetve távolabbról érkezőknek kiváló szálláslehetőség. A város egyébként egy köpésnyire van Szolnoktól, szóval a főváros irányából érkezők is pikk-pakk a helyszínre találnak.

Érdemes meglátogatni ezt a kis rendezvényt, mert egyedi hangulatával és légkörével nagyon könnyen be tudja szippantani az embert, és biztos vagyok benne, hogy mindenki talál magának megfelelő előadót, zenekart amit szívesen megnézne. Ja és persze teljesen ingyenes!

// //