Zenekarok

Zenekarok akikkel beszélgetünk

Imádjuk a magyar embereket – Hatesphere interjú
A legutóbbi Anticult Balkan Tour során tartott buli alkalmával kérdeztük a srácokat az új lemezről, turnézásról és a magyarokról
tovább
Unforeseen klippremier!
Itt az első előzetes az idén megjelenő Unforeseen lemezről aminek Starless Black lesz a címe, és mi már nagyon várjuk!
tovább
Októberi metal szemle
Tartsatok velünk a mostani metal szemlénkben is, és fussuk át, mi történt a hónapban, avagy mire kell már most elkezdeni készülődni!
tovább
Wall of Sleep
"Csodás érzés tudni, hogy az általában széthúzónak, intrikusnak, egymásra fújónak tartott magyar underground tagjai ennyire segítőkészek, szóval rácáfolnak erre a sztereotípiára" - BZ-vel beszélgettünk a Wall of Sleep-ből
tovább
Sear Bliss- Kéziratok és koncertek
Az idei jubileumi évet, mely hosszú idő után új albumot is hozott, szeretnénk méltóképpen lezárni. Ebből az alkalomból egy játékra hívjuk mindazokat, akik nem félnek attól, hogy olyasmit csináljanak, amire talán már évtizedek óta nem volt alkalmuk.
tovább
Esperfall
Egy rendkívül tehetséges, gyakorlott, és pozitívan ambíciózus zenekarral beszélgettem: a hét zenekara az Esperfall!
tovább
“Tessék!” parancsolni!-Interjú a Dorothy zenekarral
"Változtunk az elmúlt évekhez képest, viszont mindig is az olyan dalokat részesítettük előnyben, melyeket hallgatva megmozgatnak az emberekben valamit, gondolkodásra késztetik a hallgatókat, illetve a saját magukénak is érezhetik azt."
tovább
Unforeseen
A rajongóinknak csak annyit üzennénk, nagyon jól esett a sok pozitív megerősítés, és biztosak vagyunk benne, hogy a „Starless Black” még ütősebb lesz az EP-nél. Ja! Van ám még egy nagy dobásunk is jövőre.... 
tovább
LIFEHACK
"A LIFEHACK megalakulásánál szerintem egy olyan útnak a kezdetére léptünk, ami akár egy életen át tartó kalandokkal teli út is lehet."
tovább
Santa Muerte
Elsőre azt is sugallhatná a név, hogy a Mikulás halott, de egy régi dologról van szó, még a szent inkvizíció sem tudta kiírtani kultuszát Latin-Amerikában. Ő maga a révész, a feloldozó, a segítő, a Szent Halál maga, aki átvezet a Nagy Vizen.
tovább

HÉT ZENEKARA

Selfless Abuse
A kitűzött cél, hogy zászlóvivői lehessünk a metalnak, itthon és akár külföldön is! Az irány ugyanúgy a metalcore, színezve ezzel-azzal.
tovább

HAVI SPOTIFY PLAYLISTÜNKKERESNI IS TUDSZ A RÉGI CIKKEINK KÖZÖTTInstagramunk képei


Szeretnél te is a Metal.hu szerkesztője lenni?

Minden metal koncerten vagy fesztiválon mi sem tudunk részt venni, de mivel ti mindenhol ott vagytok, ezért lehetőséget adunk arra, hogy megírjátok a véleményeteket, amit ki is rakunk az oldalra! Nem baj, ha csak pár koncertről írsz, és az sem baj, ha a haverod is beküldi ugyanarról a buliról a beszámolóját, mindkettőt lehozzuk. Küldd el a cikkedet a cikketirnek@metal.hu email címre. A tehetséges újságírótanoncoknak további lehetőséget biztosítunk az oldalon \m/