Zenekarok

MISFIT RIVER
"Folyton változó, bővülő zenei stílusok alakulnak ki minimális változtatásokkal, így mi nem görcsöltünk azon, hogy besoroljuk magunkat bármelyik stílusirányzatba is..."
tovább
“Mindenki ugyanolyan akar lenni, mindenki hasonlítani akar a másikra, mert éppen ezt a világot éljük.”-interjú Varga Zoltánnal, a Rockmaraton Fesztivál
"...a hosszú évek alatt változnak az emberek, változnak a körülmények, de amellett mindig teljesen fixen kitartottunk, hogy a Rockmaraton egy igazi metalfesztivál maradjon..."
tovább
“Akik szeretnének kedd délután egy jó gyilkos dáridós deathcore/death metált hallgatni, azoknak feltétlen tudjuk ajánlani a koncertünket!” – Interjú a
A Nest Of Plagues zenekarnak is sikerült bekerülni az idei Rockmaraton programjába, mint nagyon ígéretes feltörekvő banda. Metal.hu színpadon kedden, 13:55-től kezdődik a brutális produkció. A srácok először járnak a fesztiválon, ennek kapcsán kérdeztük őket.
tovább
“Nem szeretnénk nagyokat mondani, hiszen az a cél, hogy mindenki tudjon velük azonosulni”-AllsuckAll interjú
Nem soroljuk magunkat semmilyen stílushoz. Nyitva hagyjuk az ajtót, hogy mindenki azt láthasson benne amit szeretne.
tovább
Begotten Silence
"Nagyon rétegzene a mienk, a magyarok többsége nem vevő rá, de úgy vettük észre, hogy az extrém metal-os keménymagnak tetszik, amit csinálunk és ez jól esik."
tovább
,,A cél, hogy nagyobbak legyünk, mint a McDonalds!” – Sniffyction interjú
Mindig azt tartjuk szem előtt, hogy a zene hangulatához passzoljon a szöveg is. A saját élményeink, vagy elvetemült fikcióink alapján születnek a számok.
tovább
“A Rockmaratonos koncerttel lezárunk egy korszakot a zenekar történetében”-Borders Of Byzantium interjú
Véleményem szerint azok felé a célok felé haladunk, amiket kitűztünk magunk elé: nagylemez, élő koncertek fejlesztése, hangzás, show-elemek beillesztése a műsorba, így szerintem a folyamatos fejlődés is lehet egy végső cél.
tovább
Gitározással, dobolással, és énekléssel készülünk… – Interjú a Rockmaratonról, a Stabbed zenekarral
Metal.hu színpadon szerdán, délután 1 órától láthatjátok majd őket.
tovább
Continoom
Egy kedves szervező ismerősünk hívott meg minket játszani a Rockmaratonra, ahol már régi vágyunk volt fellépni. A fesztiválra a szokásos Continoom repertoáron kívül egy új feldolgozással is készülünk, de ez még legyen meglepetés!
tovább
“Több okból is várjuk az idei Rockmaratont” – Interjú a New Friend Request zenekarral
A New Friend Requestet a szombati napon, július 14-én tekinthetitek meg 13.55-ös kezdéssel a Metal.hu színpadon!
tovább

Kövess minket mobilon és facebookon


HÉT ZENEKARA

MISFIT RIVER
"Folyton változó, bővülő zenei stílusok alakulnak ki minimális változtatásokkal, így mi nem görcsöltünk azon, hogy besoroljuk magunkat bármelyik stílusirányzatba is..."
tovább

KERESNI IS TUDSZ A RÉGI CIKKEINK KÖZÖTTInstagramunk képei


Szeretnél te is a Metal.hu szerkesztője lenni?

Minden metal koncerten vagy fesztiválon mi sem tudunk részt venni, de mivel ti mindenhol ott vagytok, ezért lehetőséget adunk arra, hogy megírjátok a véleményeteket, amit ki is rakunk az oldalra! Nem baj, ha csak pár koncertről írsz, és az sem baj, ha a haverod is beküldi ugyanarról a buliról a beszámolóját, mindkettőt lehozzuk. Küldd el a cikkedet a cikketirnek@metal.hu email címre. A tehetséges újságírótanoncoknak további lehetőséget biztosítunk az oldalon \m/