Zenekarok

Képzelt Város
"Igyekszünk nagyon átgondolni a dalainkat, hogy utána azt tudjuk mondani, hogy sikerült létrehozni azt, amit akartunk. Legutóbbi klipes dalunk, a Lights Out például ilyen lett."
tovább
,,A metalban nem számít, mi van a lábad között” – Interjú Sami Hinkkával (Ensiferum)
A nagyszerűen sikeredett május 8-i koncert előtt (beszámoló ITT) volt lehetőségünk egy igazán tartalmas beszélgetésre a finn Ensiferum basszusgitárosával és szövegírójával, Sami Hinkkával. Szóba került a finn oktatás, a nők helyzete a ...
tovább
“Számunkra időtlenül inspiráló ez a megszólalás…” – Satelles interjú
"Nemcsak emléket állíthatunk egy korszaknak, miközben a saját hangzásunk is lemezről-lemezre formálódik, hanem a jelenben szeretnénk éltetni ezt azzal, hogy hozzátesszük a saját karakterünket."
tovább
“Engem úgy neveltek, hogy bármit is csinálok, abból a maximumot hozzam ki…” – Interjú Kókai Barnabással (The Southern Oracle)
"Nagyon jó érzés amikor koncert után odajönnek beszélgetni a szövegekről vagy azok témáiról és elmondják a véleményüket az emberek itthon és külföldön is. Óriási dolognak tartom, hogy ennek a szubkultúrának ekkora energiája van."
tovább
“Számomra a zene olyan, mint egy kedves vírus…” – interjú Siklósi Örssel (AWS) – 2.rész
"El tudnám engedni a zenélést egy darabig, de szerintem örökre sose."
tovább
,,Megtaláltuk az utat, amin járni szeretnénk” – Tales of Evening interjú
Az új albumról, a dalszerzésről, és a csapaton belüli dinamikáról kérdeztük Ádám Attilát és Dudás Ivettet a Tales of Evening-ből.
tovább
“Ez nem egy közkedvelt téma, és jó érzés, hogy mi lehetünk azok, akik beszélnek róla” – interjú Siklósi Örssel (AWS)
"Az emberek nem tudják kellőképpen elengedni a szeretteiket és nem tudják megfelelően feldolgozni a halálukat."
tovább
Rocken Dogs
Változnak az idők, változnak a célok. Ha valamit sikerül elérned, akkor kitűzöl valami mást, ez ilyen egyszerű.
tovább
Tiansen
Elkezdtük cserélgetni a magánhangzókat, és végül a TIANSEN hangzása mellett döntöttünk. Magába foglalja a hegység monumentalitását és tömörségét, ami jelképezi az összetartásunkat, közben a megcserélt betűknél a SEN szótag a Zen-re, vagyis az egyensúlyra akar rávezetni. Nem feszültünk rá a dologra. :D
tovább
“Azért, mert valami nem metál, még képviselhet értéket.” – Magor interjú
Azért, mert valami nem metál még lehet jó és képviselhet értéket. A balett ilyen, és a tánccal is rengeteg érzelmet lehet kifejezni… és, mint tudjuk, a metálos közönség a legérzékenyebb a világon, legalábbis szerintem.
tovább

Kövess minket mobilon és facebookon


HÉT ZENEKARA

Képzelt Város
"Igyekszünk nagyon átgondolni a dalainkat, hogy utána azt tudjuk mondani, hogy sikerült létrehozni azt, amit akartunk. Legutóbbi klipes dalunk, a Lights Out például ilyen lett."
tovább

KERESNI IS TUDSZ A RÉGI CIKKEINK KÖZÖTTInstagramunk képei


Szeretnél te is a Metal.hu szerkesztője lenni?

Minden metal koncerten vagy fesztiválon mi sem tudunk részt venni, de mivel ti mindenhol ott vagytok, ezért lehetőséget adunk arra, hogy megírjátok a véleményeteket, amit ki is rakunk az oldalra! Nem baj, ha csak pár koncertről írsz, és az sem baj, ha a haverod is beküldi ugyanarról a buliról a beszámolóját, mindkettőt lehozzuk. Küldd el a cikkedet a cikketirnek@metal.hu email címre. A tehetséges újságírótanoncoknak további lehetőséget biztosítunk az oldalon \m/