Hírek

Old school merénylet a Dürerben – Pestilence koncertajánló
A régisulis death metal rajongóinak nem igazán lehet panaszuk mostanság. Tavaly nyáron a Possessed járt a Dürerben, idén februárban pedig a Pestilence látogat el hozzánk. Ne feledje senki sem: vasárnap, 18 óra, Dürer Kert!
Read more.
Csajosan köszönt ránk a március: Dáma Lárma 2 a Dürerben!
A hölgyek azt ígérik: idén még nagyobb showra, és még több meglepetésre számíthatnak azok, akik március 2-án a Dürerbe látogatnak.
Read more.
Februári unaloműzés felsőfokon: ismét hazánkba látogat a Sepultura!
Ha meggyőztünk, nincs is más dolgod, mint felkeresni a legközelebbi jegyárusító pontot, vagy az interneten a kosárba tenni a jegyedet, majd február 25-én a Barba Negra Music Club felé venni az irányt, hogy részese lehess a hónap legígéretesebb zúzásának.
Read more.
VUUR – Anneke újra Budapesten!
Nem csak a megjelent VUUR debütáló album számait hallhatjuk-, hanem néhány szám erejéig a Devin Townsend Project, a The Gentle Storm, de még a The Gathering is megidézésre kerül majd!
Read more.
Januári metal szemle
A Havi szemlékben célunk a teljesség igénye nélkül-, a külföldi hírekbe belelesve, ám a hazai tehetségeket előtérbe helyezve bemutatni nektek a legfontosabb metal- és rock zenei eseményeket, történéseket.
Read more.
Metalkodás A Dalban – Videógyűjtemény nektek, rajongóknak!
Leginkább csak mankót szeretnénk adni azon metalosok kezébe, akiket érdekel a műsor.
Read more.
Slipknot – “Talán az utolsó alkalmak egyike…”
Lehet egyfelől bizakodni azzal kapcsolatban, hogy még hallhatunk új albumot, de lassan bele kell törődnünk abba is, hogy ők sem lesznek már fiatalabbak.
Read more.
A német thrasherek ismét Budapesten aprítanak-Kreator koncertajánló
Nos? Meggyőztünk? Ha igen, keresd fel a legközelebbi jegyárusító pontot, és tomboljunk együtt három ütős zenekarra, alig egy hét múlva! Thrash'till death!
Read more.
Koncertajánló: Dalriada lemezbemutató
Nyárutó címmel 2018 január 19-én lát napvilágot a Dalriada friss nagylemeze a Nail Records gondozásában, a kiadvány nemzetközi terjesztését pedig a Plastic Head Distribution végzi. A zenekar nyolcadik, kizárólag új dalokból álló stúdióalbumát jelenteti meg következő Read More
Read more.
ACCEPT – Januári “káosz” a Barba Negrában!
Alig tíz nap múlva, január 21-én ismét hazánkba látogat a heavy metal úttörője, az Accept, hogy bemutassa a hazai közönségnek is legújabb nagylemezét, a Rise Of Chaos-t.
Read more.

Kövess minket mobilon és facebookon


HÉT ZENEKARA

Orient Fall
Szerkesztőségünk minden héten kiválaszt egy hazai bandát, akit megtesz a hét zenekarának. Ennek keretén belül az alapinformációkon és hallgatnivalón túl olvashattok egy mini interjút 5 alap + pár speciálisan a bandára vonatkozó kérdéssel. A bandák Read More
Read more.

KERESNI IS TUDSZ A RÉGI CIKKEINK KÖZÖTTSZERKESZTŐSÉG KEDVENC VIDEÓI


Instagramunk képei


Szeretnél te is a Metal.hu szerkesztője lenni?

Minden metal koncerten vagy fesztiválon mi sem tudunk részt venni, de mivel ti mindenhol ott vagytok, ezért lehetőséget adunk arra, hogy megírjátok a véleményeteket, amit ki is rakunk az oldalra! Nem baj, ha csak pár koncertről írsz, és az sem baj, ha a haverod is beküldi ugyanarról a buliról a beszámolóját, mindkettőt lehozzuk. Küldd el a cikkedet a cikketirnek@metal.hu email címre. A tehetséges újságírótanoncoknak további lehetőséget biztosítunk az oldalon \m/