Hírek

A finn Ensiferum nyitja a szabadtéri koncertszezont!
Május 8-án nyitja az Ensiferum és az Ex Deo a szabadtéri koncertszezont a Barba Negra Trackben!
Read more.
The Dead Daisies-Új lemezükkel térnek vissza Budapestre
Burn It Down címmel jelent meg idén áprilisban az amerikai hard rock szupergroup, a The Dead Daisies negyedik nagylemeze. A tengerentúli ötös ezúttal nem egy szokványos anyagot adott a rajongóinak, hiszen a fogós, 70-es, 80-as éveket idéző riffeken, Read More
Read more.
Moby Dick-Holnap dupla jubileum a Barba Negrában!
Különleges esemény lesz, nem érdemes kihagynod! Találkozzunk a színpadnál, és koccintsunk együtt az elmúlt évtizedek sikerére!
Read more.
Miért örülhet az, akinek megvan a jegye Tormentorra?
A történelmi jelentőségű estén a hazai színtér egyik kiemelkedő csapata, a Perihelion, valamint a hinduizmussal foglalkozó cseh black metal csapat, a Cult Of Fire is tiszteletét teszi majd a Tormentor mellett.
Read more.
Royal Hunt-Már csak kettőt alszunk a találkozásig!
A mostani beharangozónkat akár utolsó figyelmeztetésnek is vehetitek, hiszen nem meglepő, hogy a jegyek rohamosan fogynak, ám még mindig gondoskodhattok a belépőitekről a csütörtök esti mulatozásra!
Read more.
Nagyszabású folk buli Budapesten az orosz Alkonost főszereplésével!
2018. április 12-én először látogat Magyarországra a többtízéves múltra visszatekintő orosz doomos, folkos, szimfonikus Alkonost
Read more.
Őskori Istenek Kora Budapesten is – Primordial és Moonsorrow a Negrában!
Pogány-szívűek, black metalosok, keményebb folkra nyitottak, találkozzunk április 23-án a Negra utolsó fedett, szezonzáró buliján!
Read more.
Szimfonikus metal ünnepély a Dürer kertben!
Hatzenekaros nemzetközi szimfonikus metal minifesztivál Budapesten!
Read more.
HAVOK-Jövő hét kedden thrash-szeánsz a Dürerben!
Ne feledd, ha biztosítani akarod a helyedet, akkor ne késlekedj a jegyvásárlással, hiszen a jegyek vészesen fogynak, a Dürer Kert 041-es termének a befogadóképessége pedig korlátozott! Aki lemarad, az kimarad, mi szóltunk!
Read more.
Rise Against újra Budapesten!
Biztos vagyok benne, hogy a dallamos, amerikai punk szerelmesei nagyszerűen fognak szórakozni, ha június 6-án ellátogatnak a Budapest Parkba!
Read more.

Kövess minket mobilon és facebookon


HÉT ZENEKARA

Tiansen
Elkezdtük cserélgetni a magánhangzókat, és végül a TIANSEN hangzása mellett döntöttünk. Magába foglalja a hegység monumentalitását és tömörségét, ami jelképezi az összetartásunkat, közben a megcserélt betűknél a SEN szótag a Zen-re, vagyis az egyensúlyra akar rávezetni. Nem feszültünk rá a dologra. :D
Read more.

KERESNI IS TUDSZ A RÉGI CIKKEINK KÖZÖTTSZERKESZTŐSÉG KEDVENC VIDEÓI


Instagramunk képei


Szeretnél te is a Metal.hu szerkesztője lenni?

Minden metal koncerten vagy fesztiválon mi sem tudunk részt venni, de mivel ti mindenhol ott vagytok, ezért lehetőséget adunk arra, hogy megírjátok a véleményeteket, amit ki is rakunk az oldalra! Nem baj, ha csak pár koncertről írsz, és az sem baj, ha a haverod is beküldi ugyanarról a buliról a beszámolóját, mindkettőt lehozzuk. Küldd el a cikkedet a cikketirnek@metal.hu email címre. A tehetséges újságírótanoncoknak további lehetőséget biztosítunk az oldalon \m/