Hírek

Friss hírek metal zenekarokról

Unmuting Absolution – Új videoklippel jelentkezett a magyar death csapat
Bemutatjuk az Unmuting Absolution magyar death csapat videoklipjét!
tovább
Nyári Amon Amarth és Trivium buli a Trackben!
Viking harcosok készüljetek, 2019. június 12-én egyetlen azévi magyarországi koncertjét adja az Amon Amarth, gyülekező a csatára a Barba Negra Track-ben!
tovább
Budapestre érkezik a Steel Panther!
2019 július 17-én Budapesten játszik a los angelesi glam metalos Steel Panther!
tovább
2019 leginkább várt nemzetközi lemezmegjelenései
A hírek szerint idén el leszünk kényeztetve a legnagyobb külföldi zenekarok új albumaival. Nézzük sorba a nagy neveket, akiktől friss anyagra számíthatunk...
tovább
Deák Bill Gyula-Februárban koncert a Barba Negrában, az Omen társaságában!
Két ekkora név egy helyen, ráadásul új nótákkal? Ugye már meg is van a jegyed?
tovább
Stagediving Fesztivál-Nagyszabású hazai évindítás a Dürer Kertben!
Ne felejtsétek el a naptárak lapjain bekarikázni a január 11-et, mellé pedig odaírni, hogy Stagediving Fesztivál!
tovább
BRAINSTORM-Január végén a Dürer Kertben köszönthetjük a csapatot!
Januárban visszatér hazánkba a power metal nagyágyúi közé is sorolható, Andy B. Franck vezette Brainstorm. Mostani látogatásuknak nyomós apropója van, hiszen tavaly szeptemberben jelent meg a csapat immáron tizenkettedik stúdióalbuma, a Midnight Ghost, melyet Európában alaposan meg is turnéztatnak, és ebből a maratoni turnéból természetesen minket sem hagyhatnak ki.
tovább
Dorothy-Február elsején lemezbemutató koncert az A38 fedélzetén!
Lehet, hogy teltház lesz? Nos, ezt mi sem tudjuk biztosra (ám gyanítjuk), de minek kockáztatni, ha még időben be tudod szerezni a jegyedet?
tovább
Szerkesztőségünk kedvencei 2018-ban
Sokan, és sokszor mondják, rockernek lenni egy életforma, hiszen a fémzene szeretete bizonyos mértékig az életünk minden szegmensére kihat. Muszáj arra gondolnunk, hogy mennyi igazság bújik meg emögött, hiszen amikor mindenki az elmúlt éven tűnődik, nekünk rockereknek, metalosoknak ez azt is jelenti, hogy végiggondoljuk, mely koncerteken éreztük a legjobban magunkat az elmúlt tizenkét hónap során, melyek okoztak tényleg felejthetetlen élményeket, avagy mely bulikra vártunk a legtöbbet, míg végre részesei lehettünk.
tovább

HÉT ZENEKARA

Selfless Abuse
A kitűzött cél, hogy zászlóvivői lehessünk a metalnak, itthon és akár külföldön is! Az irány ugyanúgy a metalcore, színezve ezzel-azzal.
tovább

HAVI SPOTIFY PLAYLISTÜNKKERESNI IS TUDSZ A RÉGI CIKKEINK KÖZÖTTInstagramunk képei


Szeretnél te is a Metal.hu szerkesztője lenni?

Minden metal koncerten vagy fesztiválon mi sem tudunk részt venni, de mivel ti mindenhol ott vagytok, ezért lehetőséget adunk arra, hogy megírjátok a véleményeteket, amit ki is rakunk az oldalra! Nem baj, ha csak pár koncertről írsz, és az sem baj, ha a haverod is beküldi ugyanarról a buliról a beszámolóját, mindkettőt lehozzuk. Küldd el a cikkedet a cikketirnek@metal.hu email címre. A tehetséges újságírótanoncoknak további lehetőséget biztosítunk az oldalon \m/