Hírek

Friss hírek metal zenekarokról

Novemberi metal szemle
Novemberi metal szemlénkben a leírtakon felbuzdulva szedtük össze a hazai, és külföldi fémvilág legfontosabb történéseit, eseményeit az elmúlt hónapról, és bízunk benne, hogy mindenki talál kedvére való hírt, avagy esetleg tudunk neki újdonságot ajánlani, ami akár kedvenccé is avanzsálódhat! Jó csemegézést kívánunk!
tovább
Masters of Rock 2019-Kihirdették az első neveket!
Ha szívesen fesztiváloznál egyet Csehországban (is), akkor ez az ajánló neked készült!
tovább
Nova Prospect-Szombaton lemezbemutató koncert a Dürer Kertben!
Természetesen a fő hangsúly a Nova Prospect csapatán lesz, akiknek a setlistájában egész biztosan elfér az új nóták mellett néhány régebbi, "klasszikus" szerzemény is.
tovább
Pretty Maids-December 18-án pótolják az elmaradt találkozást
Mint tudjátok, közeleg az év vége, így ez a koncert is az utolsó nagy dobások között van, mielőtt elkezdődne a jövő évi koncertdömping! Ígéretes estének nézünk elébe, miért hagynád ki?
tovább
Sodom-Megjelent az új EP, egy hét múlva koncert a Barba Negrában!
Ha szeretnéd élőben is lecsekkolni az új felállással muzsikáló Sodomot (na és persze az est többi fellépőjét is) akkor azt ajánljuk, késlekedés nélkül szerezd be a belépődet, hiszen a jegyek közel 85%-a már gazdára talált!
tovább
The Dead Daisies-Decemberben ismét Budapesten!
Nos, már meg is van a jegyed, ugye? Gyere, és találkozzunk december 12-én! 
tovább
Fekete Zaj 2019
Elindult a jegyvásárlás a 2019-es Fekete Zaj fesztiválra, extra nap és egyéb érdekességek a jövőre 10 éves fesztiválon!
tovább
Hatalmas core buli az Akváriumban – visszatér az August Burns Red
Hatalmas core buli várható a belvárosi Akvárium klubban - a műfaj szerelmeseinek kötelező a megjelenés, ugyanis három nagyon erős név látogat el hozzánk!
tovább
A zenekar, amelyik rajongótábor nélkül vett magának egy Európa-turnét
Az elmúlt évek egyik legbizarrabb rocktörténése
tovább
Elindult a Metal.hu shop
Régóta dolgoztunk azon hogy még idén ősszel elindulhasson a shop-unk, hogy metal pólókat és cd-ket tudjunk nektek adni, hát végre eljött ez a nap is 🙂
tovább

HÉT ZENEKARA

Selfless Abuse
A kitűzött cél, hogy zászlóvivői lehessünk a metalnak, itthon és akár külföldön is! Az irány ugyanúgy a metalcore, színezve ezzel-azzal.
tovább

HAVI SPOTIFY PLAYLISTÜNKKERESNI IS TUDSZ A RÉGI CIKKEINK KÖZÖTTInstagramunk képei


Szeretnél te is a Metal.hu szerkesztője lenni?

Minden metal koncerten vagy fesztiválon mi sem tudunk részt venni, de mivel ti mindenhol ott vagytok, ezért lehetőséget adunk arra, hogy megírjátok a véleményeteket, amit ki is rakunk az oldalra! Nem baj, ha csak pár koncertről írsz, és az sem baj, ha a haverod is beküldi ugyanarról a buliról a beszámolóját, mindkettőt lehozzuk. Küldd el a cikkedet a cikketirnek@metal.hu email címre. A tehetséges újságírótanoncoknak további lehetőséget biztosítunk az oldalon \m/