fbpx

Új SLYTRACT dal, előrendelhető a lemez!

A srácok legutóbbi bejelentésüket követően újabb örömhírekkel szolgálnak, ugyanis itt van a “COLONY” az áprilisban megjelenő “SLYTRACT” című albumról, ami egy szöveges videó kíséretében hozza tudomásunkra, hogy bizony a MICK KENNEY (ANAAL NATHRAKH) közreműködésével készült új anyag sötét és ütős lesz!

Melegh B. Gábor, a zenekar frontembere a következőket mondta el a most debütáló új dalról és a hozzá készült videóról:

Sok olyan dolog van ezen a lemezen, amit korábban nem csináltunk. Rengeteg meglepetést tartogatnak a dalok, mindannyian feszegettük a határainkat, számos olyan elemmel bővült, amelyeknek eddig nyoma sem volt a korábbi anyagokon. Emellett több vendégzenésszel is dolgoztunk. A Son című dalban, ami egy direktebb, agresszívebb téma, a korábbi Insane, jelenlegi Grizzly, illetve Wrong Side-énekes, Knapp Oszi szerepel, a Colony-ban pedig egy ausztrál lány, Misstiq játszik, aki mindenféle zongorás metál-feldolgozásokat szokott csinálni. Tomi vette fel vele a kapcsolatot, így került egy zongoraszóló a dalba.

Maga a Colony az egyik kedvencünk az albumról. Azért is különleges számunkra, mert eddig nem volt ránk jellemző, hogy ilyen lassabb, kifejtősebb számokat írjunk, ez a majd’ hatperces dal pedig jóval dallamosabb, mint amit tőlünk megszokhatott a közönség, akusztikus szólamokkal és csipetnyi elektronikával fűszerezve. Ennek megfelelően a szöveg sem egy átlagos death metal téma, jóval személyesebb annál: a szereplő egyfajta tudathasadásos állapotban önmagához beszél, hogy aztán válaszokat is adjon a maga számára. Egy borult, elvontabb lelkiállapotot tükröz. A szereplő, az ÉN pillanatnyi gondolatait fejti ki, ezzel egy egészen groteszk és torz hangulatot megteremtve. Mindez mégis teljes eufóriában történik, ahol a lélek tökéletes egységben működik és létezik, de a pontos értelmezést már a hallgatókra bízzuk. 

A szöveges videó a dobosunk, Tamás munkája, akinek a teljes lemezborítót is köszönhetjük. Ő persze mindig szerénykedni szokott, amikor ez a téma szóba kerül, de mindenkinek az a véleménye a zenekarból, hogy nagyon jól sikerült.

Az új album pedig a mai naptól előrendelhető, a hallottak alapján érdemes biztosra menni és berendelni a korongot (akár egy pólóval együtt), amit a METAL.HU webshopban megtehettek erre a linkre kattintva.

És akkor jöjjön a COLONY:

Az albumra való türelmetlen várakozás közben pedig felváltva pörgethetjük a most megjelent COLONY és a korábban debütált SON dalokat:

Link: https://musiclnk.com/artist/slytract/colony/

Slytract Facebook oldal: HTTPS://WWW.FACEBOOK.COM/SLYTRACTBAND/

// //