fbpx

Midnight-Egy hónap a budapesti koncertig!

Április 22-én, a Dürer Kertbe látogat az amerikai black/speed metal csapat, a Midnight. A formáció nem tekinthető friss csapatnak a maguk tizenhat évével, ám ennyi idő alatt mindössze három nagylemezzel örvendeztették meg a közönséget, a legutóbbi (Sweet Death and Ecstasy) is két éve jelent meg. Tény, hogy alaposan elkerültek minket idáig, ám a mostani Európa turnéba hazánk is helyet kapott. A srácok érkezése egymagában is felérne egy ünnepnappal a keményebb műfaj kedvelőinek, de ha lehet a jó hírt fokozni, akkor elmondjuk, nem egyedül érkeznek: ebben a turnéfordulóban az Iron Steel, Ketzer, Slaegt trió fogja kísérni őket.

A heavy metalos vonalon utazó Slaegt egyenesen Dániából érkezik, hogy itthon is bemutassa eddigi munkásságának egy darabját, és hogy kellően megalapozza a hangulatot a nagy dobás előtt! Zenéjük igazi időutazás a nyolcvanas évek világába, mint ahogy a csapat megjelenése is!  “The Wheel” névre keresztelt korongjuk éppen tavaly jelent meg, így a régebbi nóták mellett erről is biztos vissza fog kacsintani néhány a repertoárban, miért is hagynád ki? Nem gyakori vendégek ők sem errefelé, így akkor érdemes lecsekkolnod őket, amikor lehetőséged is van rá! 😉

Ketzer…lehet, hogy elsőre nem mond sokat a név, de ne hidd, hogy ezzel egyedül vagy, hiszen a német death/thrash ötös sem számít túl gyakori névnek errefelé, pedig olyan komoly potenciál van a legényekben, hogy az szinte falat bont, ráadásul lemezeiket sorra a Metal Blade Records adja ki! Hogy mire számíthatunk tőlük? Elsősorban kőkemény zúzásra, másodsorban pedig friss szerzemények ledarálására, hiszen idén jelent meg ötödik nagylemezük, a Cloud Collider. Csak szólunk, hogy bőven van még időd ismerkedni velük, hoztunk is egy friss, ropogós (na meg ugyanannyira szájba vágós) dalt nektek, hogy segítsünk a döntésben, megnézitek-e az ő bulijukat is:

Tetszik a felhozatal? Nem is mondunk többet, inkább csak javasoljuk, hogy minél előbb szerezd be a jegyedet (linkek, jegyárak alább), hiszen rohamosan fogynak, és mint tudjátok, aki lassú, az könnyen lehet, hogy kint marad! Találkozzunk április 22-én a Dürer Kertben! A menetrendről, és naprakész információkról a későbbiekben mi is hírt fogunk adni, érdemes figyelnetek az oldalunkat!

LINKEK, INFORMÁCIÓK:

Facebook esemény

Cudi Purci Booking hivatalos oldal 

Jegyárak: 

2900 Ft (limitált, ELFOGYOTT!)

3900 FtWave, illetve Tixa)

 

 

 

 

// //