fbpx

Tetoválószalonnal készül angol turnéjának állomásaira az Amon Amarth

Formabontó ötlettel állt elő soron következő angliai turnéjára az Amon Amarth, ugyanis az Arch Enemy és Hypocrisy társaságában lenyomott körútra egy mobil tetoválóstúdiót visznek magukkal, ráadásul a rajongók előre kiválaszthatják, milyen mintákat és mennyiért szeretnének magukra varratni a koncerten. A tetolválások elkészítéséről az Old Sarum Tattoo gondoskodik. A zenekar így üzent a szigetországi harcosoknak:

“🛡!Angol berserkerek!🛡

Készüljetek fel a koncert előtti lakmározás csarnokára! Most, hogy első alkalommal lépünk Britföldre, elhozzuk nektek a hivatalos Amon Amarth tetoválószalont! Áldozzátok fel a bőrötöket egy megszállási tetoválásra, hozzátok a klánt, és ürítsétek ivótülkeiteket az istenek egészségére. Minden csarnok déltől nyitva áll, vár titeket a hely a Valhallában. A tetoválásokkal kapcsolatban írjatok az Old Sarum Tattoo-nak. (…)”

A zenekar az előre kiválasztható mintákat közzé is tette a várható árakkal együtt, tényleg a bolondnak is megéri. Arról mondjuk nem szól a fáma, hogy milyen lesz nyakig Bepanthen kenőccsel bekenve, fóliázott karral, lábbal, nyakszirttel pogózni, de hát a mai vikingek számára ez nem jelenthet problémát.

// //