fbpx

Sons Of Apollo-10 nap múlva a Barba Negrában pótolják az elmaradt augusztusi koncertet

Általában meglehetősen izgalmas, és egyedi dolgok tudnak kisülni, ha néhány néhány olyan zenész gyűlik össze közös muzsikálásra, -majd alakít egy bandát- akiknek a lába alatt már alaposan megmelegedtek a világ színpadainak deszkái, és számos, nagy nevű csapatban fordultak meg, vagy aktív részesei a mai napig. Bár elmondható, hogy az egykori supergroup zenekarok nagy részére napjainkban az inaktivitás jellemző, de szerencsére számos olyan, a mai napig frontot tartó zenész van a pályán, akiben dolgozik a kísérletező kedv egy-egy oldalági projekt összekovácsolására. Az ilyen csapatok közé tartozik az ex-Dream Theater dobos, Mike Portnoy, és Billy Sheehan (Mr. Big, The Winery Dogs) basszusgitáros vezette Sons Of Apollo is, akik alig egy éve debütáltak első, bemutatkozó, Psychotic Symphony névre keresztelt korongjukkal. A progresszív metalban utazó formációhoz rövidesen csatlakozott Derek Sherinian (ex-Dream Theater), Ron “Bumblefoot” Thal (ex-Guns’N’Roses), az énekesi posztra pedig a legendás torok, Jeff Scott Soto érkezett.

A debütáló anyagnak nem is kellett túlságosan sok idő, hogy a rajongók a szívükbe zárják világszerte, így erősen számítani lehetett egy közelgő turnéra, melyből hazánk sem maradt volna ki: Mike Portnoy, és csapata augusztus 19-én szállta volna meg a Barba Negra Track színpadát, ám a koncert nem sokkal a közelgő dátum előtt lemondásra került, bár a zenekar minden rajongót biztosított a lehető legkorábbi pótlásról. A pótlásnak pedig most jött el az ideje, így a Sons Of Apollo a Hammer Concerts szervezésében majdnem egy kerek hónappal később, -szeptember 17-én- de elhozza nekünk a Psychotic Symphony nótáit, a Barba Negra Music Club színpadára.

Ha kíváncsi vagy élőben is a progresszív ötös estjére, akkor az alábbi esemény linkjében megtalálod a jegyvásárláshoz szükséges információkat. Késlekedned most sem érdemes, hiszen az igényes muzsika mindig könnyen megtölti a Barba Negra nézőterét! Gyere, és találkozzunk szeptember 17-én a színpad előtt!

FONTOS INFORMÁCIÓ: 

“A szintén szeptember 17-re meghirdetett Kip Winger akusztikus est természetesen ugyanúgy megrendezésre kerül, ráadásul a dalszerző és énekes a Sons Of Apollo speciális vendégeként lép majd fel. Az elmúlt napok folyamatos szervezésének eredményeként sikerült egy tető alá hozni a két rendezvényt.

Mindemellett figyelembe véve a Judas Priest előzenekari fellépését, illetve Kip Winger csatlakozását, az Ørdøg zenekar lemondott a Sons of Apollo vendég posztjáról. Fontos információ: minden, korábban megváltott Kip Winger belépő ugyanúgy érvényes a Sons Of Apollo koncertre is, további teendő azokkal nincsen. Mostantól azonban önálló Kip Winger jegy már nem kapható! Azok, akik mindkét rendezvényre rendelkeznek belépővel, augusztus 19-ig visszaválthatják Sons Of Apollo jegyüket a vásárlás helyszínén – akár fizikai, akár online formában történt az. Természetesen a visszaváltással mindazok is élhetnek, akiknek az új időpont nem megfelelő.”

(Forrás: HammerWorld Magazin Facebook oldal)

Minden további információ megtalálható az esemény Facebook oldalán.

LINKEK, ELÉRHETŐSÉGEK:

Az esemény Facebook oldalaHammer Concerts Facebook 

Sons of Apollo honlapFacebook

Kip Winger honlapFacebook 

(Készítette: TM)

 

 

 

// //