fbpx

Sodom-Megjelent az új EP, egy hét múlva koncert a Barba Negrában!

December 2-án hozzánk is elér  az év egyik legnagyobb dobásának számító, MTV Headbanger’s Ball turné, amelynek keretein belül egy este leforgása alatt köszönthetjük a Barba Negra színpadán a Sodom, Death Angel, Exodus, Suicidal Angels fogatot. Bár az utóbbi időben szinte mindegyik csapat előrukkolt valami újdonsággal, a Tom Angelripper vezette thrash-gépezet, a Sodom, november 23-án jelentkezett egy 3 számot magában rejtő EP-vel, melyen helyet kapott a Tired&Red idei Hard Rock Festival-on felvett verziója is. A Partisan címet viselő anyaggal a csapat alighanem biztosította a rajongóit, hogy az elmúlt időszak nehézségei ellenére is aktívak, és még egyáltalán nem szeretnének nyugalmi üzemmódba kapcsolni.

A Partisan EP dallistája:

  1. Partisan
  2. Conflagration 
  3. Tired&Red (Hard Rock Festival 2018)

Ha szeretnéd élőben is lecsekkolni az új felállással muzsikáló Sodomot (na és persze az est többi fellépőjét is) akkor azt ajánljuk, késlekedés nélkül szerezd be a belépődet, hiszen a jegyek közel 85%-a már gazdára talált. Hogy ezek után kérdéses-e a teltház? Ugye nem is komoly a kérdés?

Bővebb információkat az eseményben találsz, a jegyedet pedig a jól ismert jegyárusító pontokon, vagy online is beszerezheted. 7999 Ft-os áron.

Linkek, elérhetőségek:

Hammer Concerts Facebook

Barba Negra FBhonlap 

Sodom FBhonlap

Suicidal Angels FBhonlap

Death Angel FBhonlap

Exodus FBhonlap

 

// //