fbpx

Selfless Abuse klip PREMIER

A Selfless Abuse új videóklipjének premierjét láthatjátok nálunk The Show címmel, ami egy új kislemez megjelenését is fémjelzi.  A visszatérés és persze a nem mindennapi klip forgatásról olvashattok  pár érdekes dolgot alább 🙂

A feloszlás és majd’ 4 év hallgatás után 2019 elején visszatérő debreceni metalcore csapat, a Selfless Abuse a zenekar újraalakulása és tagcseréi után készen áll, hogy a hazai metal színteret birtokba vegye. A hónapok, a próbák és a visszatérést megpecsételő teltházas koncertek közben a zenekar folyamatosan írt új dalokat, melyeket single-ökként fognak sorra megjelentetni. A dalok javához videóklipet készítenek. Nincs ez másképp az első új dallal, a The Show-al sem.

“A The Show egy vérbeli visszatérő dal, image klipet kapott és a szövegben is megjelenik a zenekar visszatérése. E mellett a szabadságról és egy k*rva nagy buliról szól, melyet a rock’n’roll nyújt. A dalt az Andrej Home Studio-ban, azaz a MAG zenekaros Karácsony Andrásnál rögzítettük és mixeltük, a mastert pedig a No Silence Studios csinálta. A visszatérő koncertünk után Orbán Péter barátunk felajánlotta, hogy szívesen készítene nekünk videóklipet, mi pedig egyből bele mentünk. Persze nem bánta meg, pláne, hogy míg a forgatás első napja a zenekar próbatermében, a második nap a debreceni Senator Night Club-ban zajlott Chucky keresztapja jóvoltából. Kihagyhatatlan lehetőség volt: jó hely, jó zene, jó csajok és ingyen pia, amit álltunk a szereplőknek. Zökkenőmentességre nem számítottunk és nem is volt: a szereplők egy része kicsit túl hamar berúgott, egyikőjük megevett egy energiaitalos nyitófület, szerelmek szövődtek, a műpéló pedig többet járt kézben a forgatás alatt, mint egész eddigi „karrierje” folyamán. ” – mesélte Gyarmati Dominik.

// //