fbpx

Rings of Saturn és Nekrogoblikon Budapesten!

Mielőtt még belevágnánk a nyárba és a fesztiválozásba, meg fogjuk kapni a kiképzést egy olyan buli keretein belül, ahol a legelborultabb arcok lépnek a színpadra.
Májusban érkezik Budapestre, a Dürer deszkáira, a Sounds of Carnage turné a tengerentúlról. A turné fő fellépője a méltán híres és kellően őrült space-deathcore brigád a Rings of Saturn. 2017-ben jelent meg a legutóbbi albumuk, az Ultu Ulla, ami mesterien ötvözi a deathcore brutalitását, és a technical death metal dallamait.

Szinte már megszokottan, a Rings of Saturn mellé az ugyancsak amerikai banda, a Nekrogoblikon is jár a turnéhoz. Tavaly megjelent albumuk, a Welcome to Bonkers nagy sikert aratott a szerkesztőségünkben, amiről itt olvashattok. Nem is csoda, hogy hatalmas közönségkedvenc ez a zenekar, hiszen John Goblikon jelenléte és a dalok komolysága páratlan összhangban van.

De ha így viszont nem lenne elég az agresszivitásból, akkor érdemes megnézni a további fellépőket is. A Mental Cruelty slamming deathcoreja biztosít még egy nagyadag tesztoszteront. Ráadásul egy teljesen új EP-t is éppen most adtak ki, szóval van mivel hangolódni.
A Harbinger is a napokban jelentkezett új videóval, a debütáló albumukról, a The Awekeningről származik, ami május 17-én jelenik meg.
Az este még fellép a londoni Left to the Wolves, akik egy cseppet sem lógnak ki a felhozatal traumatikus brutalitásából.
Egy ilyen igazán adrenalintól és brutalitástól fűtött deathcore partyt vétek lenne kihagyni, legfőképp úgy, hogy ilyen minőségi a felhozatal, a Nekrogoblikon pedig igazi csemege!

Jegyek, és minden más infó itt.

// //