fbpx

Pretty Maids-December 18-án pótolják az elmaradt találkozást

Elmaradt koncertjét pótolja ezúttal december 18-án a dán hard rock legenda, a Pretty Maids. Ronnie Atkinsnek, és csapatának idén márciusban már látóhatárra került egy esedékes bulija az A38 fedélzetén, ám a várva várt találkozás a Pink Cream 69-el karöltve betegség miatt meghiúsult. A dán rockerek már akkor megígérték, hogy a koncert mihamarabb pótlásra került, ám hónapokig rejtély volt, mikor, és mely helyszínen pótolják a találkozást. Az új időpont ugyan nem pillanatok alatt, de időben kiderült, így már hónapokkal ezelőtt keményen a naptárba lehetett vésni, hogy december 18-án találkozhatunk velük, csupán a helyszín változott: az A38 koncertterme helyett a Barba Negra Music Clubban fognak elhangzani a legismertebb nóták, köszönhetően a Livesound csapatának.

A márciusi eseményre megváltott jegyek a decemberi koncertre is érvényesek, ám ha még nem rendelkezel belépővel, 6900 Ft-os áron beszerezheted online is (a jegyvásárláshoz szükséges linkeket alul találod). Bővebb információkért keresd az esemény hivatalos Facebook oldalát, ahol naprakész információkat kaphatsz a kapunyitásról, és a várható előzenekarokról is.

Mint tudjátok, közeleg az év vége, így ez a koncert is az utolsó nagy dobások között van, mielőtt elkezdődne a jövő évi koncertdömping! Ígéretes estének nézünk elébe, miért hagynád ki?

Jegyvásárlás, egyéb elérhetőségek:

Barba Negra rendszerében

Ticketportal rendszerében

Broadway rendszerében 

Livesound honlapFacebook 

Pretty Maids honlapFacebook 

Barba Negra Music Club honlapFacebook 

 

// //