Overkill, Flotsam&Jetsam, Destruction, Meshiaak-Márciusi thrash szeánsz a Barba Negrában!

Nehéz dolga van a szerkesztőségünknek, hiszen annyira tartalmas hónapok elé nézünk koncertek szempontjából, hogy alig győzzük ajánlgatni, avagy felhívni a figyelmeteket az újabb és újabb koncertekre, ám ennél rosszabb sose legyen, hiszen ha ilyen a felhozatal, mi örömmel vállaljuk a “nehézségeket”! Persze tudjuk, hogy embere (vagy rockere?) válogatja, kinek mi a legnagyobb durranás, de egy biztos: aki március 11-én a Barba Negra Music Clubba látogat, aligha csalódik, hiszen az év egyik legnagyobb klubkoncertje van kilátásban! Hogy miért? Nos, “csupán” azért, mert szinte egy minifesztivál van készülőben, ahol egy este köszönthetjük hazánkban az Overkill, Flotsam&Jetsam, Destruction, Meshiaak legénységét, előbbiek ráadásul az új lemezük anyagát vonultatják fel a közönségnek, mindezt a Concerto Music-nak köszönhetően! Már leírni is tartalmas, hát még milyen lesz élőben?

Az amerikai thrash-veterán Overkill éppen ebben a hónapban, február 22-én jelentkezik a legújabb, The Wings of War nagylemezével, melyről előzetesen már néhány új nóta kiszivárgott, így annyit már megállapíthattunk, hogy Bobbyék ismét nagyon alaposan kitettek magukért! Szerencsére a megjelenés után bőven lesz időd, hogy alaposan betanuld az új számokat, és ízlelgesd őket, hogy aztán a nagy találkozásnál teljes erőből énekelhesd az új thrash-himnuszokat!

A szintén tengerentúli Flotsam&Jetsam legénysége sem tétlenkedett sokat az utóbbi hónapokban, melynek ékes bizonyítéka, hogy szintén új nagylemezt dobtak piacra (Metal szemlénkben már hírt is adtunk róla), és meghallgatva egészen nyugodtan konstatálhatjuk, hogy hosszú évtizedek ide, vagy oda, az amerikai thrasherek még mindig kimeríthetetlenek mind energiában, mind pedig ötletekben. A csapatot utoljára két évvel ezelőtt lépett fel a Showbarlang színpadán, így ha ott voltál, akkor azért, ha pedig bepótolnád az elmaradt találkozást, akkor pedig azért érdemes ellátogatnod a fellépésre, na meg persze, hogy első kézből csekkolhasd le élőben is az új dalokat!

A germán Destructiont ugye senkinek sem kell túlzottan bemutatnunk? Igaz, az utóbbi időkben az ő házuk táján csend van lemezfronton, ám annál nagyobb elánnal koncerteznek, és néhány év elteltével ismét lecsapnak magyar pályán is! Annyit már most borítékolhatunk, hogy a másnapi nyakizomláz garantált, csakúgy, mint a felejthetetlen élmény is!

Micsoda? Nem hallottál még az ausztrál Meshiaak csapatáról? Nagy hiba, érdemes gyorsan bepótolnod, hiszen a srácok zenéje valószínűleg egyből magával ragad, és nem is ereszt el! Na persze ha ismered a csapatot, akkor nem is kérdés, hogy az ő bulijukon is az első sorokban érdemes tombolnod. A progos, death metalos csapat ugyan csak 2014-ben alakult, és egyelőre egy bemutatkozó nagylemez boldog tulajdonosai (amely 2016-ban jelent meg a Mascot Records égisze alatt), de a zenéjüket hallgatva ez mit sem számít, annyira mesterei a műfajuknak! Letisztult, pörgős riffek, és őserejű, zakatolós dobtémák jellemzik a nótáikat, ráadásul ez az első alkalom, hogy találkozhatsz velük, így csak annyit tudunk mondani, hogy ezt a koncertet igazán kár lenne kihagyni!

Ezek után ugye már tudod, hol leszel március 11-én? Mint mindig, most is adunk segítséget a jegyvásárláshoz, így neked csak néhány kattintás beszerezni a jegyedet! Thrash ’till death!

LINKEK, INFORMÁCIÓK A JEGYVÁSÁRLÁSHOZ:

Jegyárak: 

Early bird: 5.900 Ft (ELFOGYOTT!) 

Normál: 6.900 Ft 

Koncert napján: 7.900 Ft 

Galéria jegy: 7.900 Ft (limitált, színes nyomdai jegy) 

LINKEK:

Rock1 

Tixa

Ticketportal

Jegyedet továbbá megválthatod a Headbanger, CD Pince, és Barba Negra jegypénztárában is!