fbpx

Ötödik születésnapjára készül a The Tumor Called Marla

Április 13-án irány a Dürer, és a Marla-szülinap! Esemény itt!

A The Tumor Called MARLA egy 2014-ben alakult modern/alternatív metal zenekar, úgyhogy idén bizony már az ötödik évfordulóját ünnepelheti.  A Budapesten alakult csapat popos metaljában férfi és női énekeket kombinál, ezzel egyedi hangzást teremtve. Első kislemezüket még 2015-ben adták ki, a Limbo City című albumuk pedig 2018-ban jelent meg, amibe itt bele is tudtok hallgatni:

A megjelenést egy 14 állomásos lemezbemutató is követte, fesztiválfellépésekkel is, ami kellőképpen felkeltette mind a közönség, mind a szakma érdeklődését, kiemelkedően jó kritikákat kaptak, és a német Legacy Magazin válogatáslemezén is megjelentek.

A The Tumor Called MARLA már az új albumán munkálkodik, mindeközben márciusban a Dreamgrave-vel egy erdélyi turnéra indulnak, hazatértük után pedig gőzerővel készülnek majd a budapesti nagykoncertre, a születésnapot ünneplő hepajra április 13-án, a Dürer Kertben. A nagyszabású esten fellép még a Dystopia, az első debütalbumát megjelentető Tiansen, és a Waiting for Violet is. Hatalmas buli, különleges fényshow és műsor készül, ne hagyjátok ki! Jegyek a bulira itt kaphatók!

A csapat teljes albuma meghallgatható itt! Emellett böngészgessétek a The Tumor Called MARLA Youtube-csatornáját is, ugyanis elég sok csemege, mindenféle vlogok és izgalmak lelhetőek ott fel!

Zenekari kép forrása: Jakkel Rudolf

// //