fbpx

Nova Prospect-Szombaton lemezbemutató koncert a Dürer Kertben!

Idén novemberben jelent meg a modern metalban utazó, frontcsajos Nova Prospect harmadik nagylemeze, a “Jövő Kilátással‘, az Edge Records gondozásában, és melyet a HammerWorld olvasói a novemberi lapszám mellékleteként is kézbe vehettek. Három évvel a “Szemben az óriás” megjelenése után éppen időszerű volt, hogy a csapat egy új lemezen is hallassa a hangját, az elkészült művel pedig a zenekar is annyira elégedett lehet, mint mi, rajongók, hiszen ismét egy minőségi, riff-gazdag anyagot sikerült a hallgatóság lejátszóba tenniük.

Ahogy az már illendő, Besenyő Gabiék élőben is bemutatják az anyagot, melynek a december 1-én a Dürer Kert 041-es terme fog helyet adni, méghozzá olyan zenekarok társaságában, mint a szintén frontcsajos Tiansen, akik zenéjükben remekül vegyítik a progresszív elemeket a pop-os húzásokkal, az utóbbi időszak egyik legérdekesebb, és legrendhagyóbb metal zenei formációja, a DivideD, valamint  egy igazán új formáció, a szintén progresszív elemekkel munkálkodó 58.

Természetesen a fő hangsúly a Nova Prospect csapatán lesz, akiknek a setlistájában egész biztosan elfér az új nóták mellett néhány régebbi, “klasszikus” szerzemény is. Nem hiszed? Gyere el, és győzödj meg magad is! Indítsd metallal a decembert (is)!

Az eseményért kattintsatok, a jegyet 1490 Ft-os áron pedig itt szerezhetitek be.

 

 

 

// //