fbpx

Masters of Rock 2019-Kihirdették az első neveket!

Az egyik legnagyobb szabású cseh rockfesztivál, a Masters of Rock szinte fogalomként terjeng a rockerek között, még azok között is, akik inkább az országhatáron belül maradnak, ha egy-egy nyári rockfesztiválról van szó. Természetesen nekünk magyaroknak sem lehet okunk panaszkodni, hiszen az itthoni fesztiválok szervezői is évről-évre alaposan kitesznek magukért, mégis, egyre többen vannak azok, akik nem sajnálnak egy kicsivel hosszabb utazást abszolválni, ha szórakozásról van szó. Mint minden rendezvény esetében, a Masters of Rockra is igaz, hogy amint véget ér, már szinte másnap elindul a találgatás a jövő évi headliner névsort illetően. Idén sem volt ez másképpen, cseh szervző barátaink pedig ismét alaposan kimaxolták a rajongók izgatottságát, hogy vajon mi várható 2019-ben? A jó hír, hogy bejelentésre kerültek az első nevek, így ha valakinek megtetszik a felhozatal (bár egy ilyen lista önmagában is szemet gyönyörködtető, nem igaz?), már el is kezdhet spórolni jövő nyárra.

A Masters of Rock 2019 első bejelentései: Within Temptation, Dream Theater, Steel Panther, Eluveitie, Gamma Ray, Children of Bodom, Amaranthe, Satyricon, Deathstars, Delain, Battle Beastm Primal Fear, Equilibirium, Rage, Dark Tranquility, Firewind, Legion of the Damned, Xandria, Brainstorm, Hardline, Saltatio Mortis, Evergrey, Mayan, Serenity, Serious Black, Twilight Force, State Corner, Dark Gamballe, Symfobia.

Ha nem akarsz lemaradni az új bejelentésekről, és naprakész információkat szeretnél kapni a fesztivállal kapcsolatban, akkor kövesd hivatalos Facebook oldalukat (a hivatalos esemény pedig itt), valamint csekkold le a honlapot, ahol nemsokára a bérletedet is meg tudod vásárolni. A friss információkról a későbbiekben mi is hírt fogunk adni.

Ha szívesen fesztiváloznál egyet Csehországban (is), akkor már tudod, mi a dolgod!

 

// //