Mustasch-Közeleg a találkozó a Dürer Kertben!

 

November 17-én a hard rocktól lesz hangos a Dürer Kert színpada, hiszen hazánkba látogat a svéd formáció, a Mustasch! A több mint húsz éves alakulat Svédország egyik legnagyobb húzónevének számít hard rock színtéren, nótáikban mesterien vegyítenek az említett irányzaton túl heavy metal, és stoner elemeket is. Fennállásuk alatt számos nagylemezt jelentettek meg, a legutóbbi éppen tavaly jelent meg Silent Killer címmel, ám zenei termékenységüket mi sem fémjelezi jobban, mint az a tény, hogy idén ősszel újabb nagylemezt dobnak a rajongók kezébe, mindezt egy nagyszabású turnéval megfejelve. A koncerten valószínűleg minden érából hallhatunk néhány klasszikus nótát felcsendülni, így ha szereted az igazán kemény, ám mégis dallamos rockzenét, akkor nem kérdés, hogy ezen a novemberi estén neked is itt a helyed!

Ne hidd, hogy egyedül érkeznek, hiszen egyenesen Németországból érkezik velük a három évtizede muzsikáló, szintén hard rockban utazó Motorjesus, akik ezúttal a Race To Ressurection lemezük nótáit dobják be az utazó bőröndbe. Ha már az új megjelenéseket említettük, akkor az est harmadik zenekarának is van mit előhúzni újdonság fronton, hiszen a harmadik fellépő, a szintén svéd illetőségű Dynamite is új lemezzel büszkélkedhet, amiről egy jó adag nótát biztos elnyomnak nekünk is.

Bizony ezt kár volna kihagyni, ti nem gondoljátok úgy? Ha igen, akkor máris kattintsatok a jegyekért, illetve figyeljétek a hivatalos eseményt, és a Concerto Music oldalát! Bízunk benne, hogy sokatokkal találkozunk november 17-én!