fbpx

HARDLINE-Decemberben lemezbemutató a Barba Negrában!

Mondhatjuk, hogy eddig is tartalmas volt az idei év koncertfelhozatal szempontjából, ám az év végéhez közeledvén ez a gépezet még inkább felgyorsulni látszik, és még az év utolsó hónapjában is remek koncerteknek lehetünk a szem, és fültanúi. Ezúttal valamelyest lágyabb vizekre evezünk, ám azért annyira mégsem finomkodunk, hiszen december 10-én az amerikai Hardline zenekar teszi tiszteletét a Barba Negra Music Clubban. A 90-es évek egyik úttörőjének számító formáció soraiban olyan zenészek is megfordultak, mint Neal Schon (Journey, Santana), vagy mostanában leginkább a The Dead Daisies soraiból ismert Deen Castronovo. 

A 2000-es években a csapat rövidebb hallgatás után újraindult, ezzel együtt a zenészek soraiban is történt némi átalakulás, ám az őket mai napig körülvevő ázsióban aligha, melynek tanúbizonysága, hogy új, hatodik nagylemezüket is kiadták Life címmel. Pimaszul nagyot ütnek az új nóták a korongon is, de a jó hír, hogy az új nótákat lehetőségünk lesz az év vége felé élőben is lefülelni, hiszen a hard rock ötös Magyarországot is beszorította a turné helyszínek közé.

Ha kíváncsi vagy az új Hardline felállásra is, és szereted az igazán belevaló hard rock muzsikát, akkor szerintünk nem is kell többet mondanunk, a többit már úgyis tudod magadtól! 🙂 Mindenesetre, hogy segítsük a döntést, most is segítünk a jegyvásárlásban, és ugyan az aktuális híreket a koncert kapcsán nem tudjuk helyetted követni, de ide kattintva te máris megteheted!

Készülj, mert meglehetősen bólogatós este körvonalazódik!

 

 

 

// //