fbpx

Milyen koncert lesz a héten?

Naptárakat elő, lássuk a héten hova lehet menni bulizni, összeszedtük Nektek a hét koncertjeit, hogy egy kicsit pozitívabban induljon az újabb mókuskerékfutam, lássuk, hova tudtok elmenni a héten!

SZERDA

Április 10: Bullet For My Valentine és New Friend Request a Barba Negrában. Az előbbiről itt írtunk bővebben, az utóbbival pedig most interjúztunk! 


CSÜTÖRTÖK

Április 11: Evergrey a Dürer kertben. 2017-ben imádtuk a koncertjüket, lemezük 2019 legvártabbjai közé is bekerült nálunk. Az eseményt itt találjátok!

Április 11: Monkey 3 és Deley az A38 hajón – ha az Evergrey nem adná be, és valami pszichedelikusabbra vágynál. Esemény itt!


PÉNTEK

Április 12: Vu Garde, Spacedust, Low Down, Mars Told a Secret – jó kis stoner estének ígérkezik, itt írtunk róla bővebben.


SZOMBAT

Április 13 – The Tumor Called Marla, Dystopia, Tiansen, Waiting for Violet a Dürer kertben – Budapest legjobb metal szextettjének születésnapjáról itt külön is írtunk! , csakúgy, mint a Tiansen nagyon szuper bemutatkozó albumáról!

Április 13 – Power Forever – S8 Underground Club I Sunrise [UA] I Rebel I Fair Play Project I Gépmadár – jó kis nemzetközi power buli az S8-ban!


NEM BUDAPESTI KONCERT

SZOMBAT

Április 13 – Watch My Dying/Inhumen/Over My Dawn/Divorce – Az egri Urániában egy nagyon durva metalbuli várható!

// //