fbpx

Tankcsapda-Májusban szülinapi duplázás!

Ha arra kérsz valakit, mondjon egy hazai rockzenekart, ugye nagy az esélye, hogy egyből a Tankcsapda nevet dobja be? Találkoztál már többször ilyennel, nem igaz? Emiatt aligha hibáztathatnánk bárkit, hiszen Lukács Laci és csapata idén már harminc éve tartja működésben a Tankcsapda nevű gépezetet, méghozzá ugyanazzal az energiával, és lelkesedéssel, mint tíz, húsz, vagy akár három évtizede!

Harminc évet kimondani is sok, hát még megélni, főleg úgy, ha ez az idő egy zenekar, és megszámlálhatatlan koncert, rajongó kötelékében telt el. A Tankcsapda persze tudja ezt nagyon is jól, és ha valamikor, hát most aztán tényleg van ok az ünneplésre, így májusban nem is egy, hanem egyből kettő budapesti koncerten ünnepelhetnek a rajongók Lukácsékkal!

Május első hétvégéjén az ünneplés apropóján két alkalommal, és két különböző helyszínen csíphetitek el a születésnapi ünneplést: május 3-án pénteken a Barba Negra Track színpadán, míg másnap, május 4-én a Budapest Parkban csendülnek fel a jól ismert szerzemények. Mindkét napra nagyon gyorsan fogynak a jegyek, így reméljük, már mindenkinek a polcán pihennek a belépők, ám ha még nem biztosítottad be magad egyik napra sem (vagy akár mindkettőre), akkor siess, hiszen ajánlónk akár utolsó figyelmeztetés is lehet, mielőtt kikerül a “SOLD OUT!” A jegyedet a Budapest Park oldalán, illetve a Rock1 oldalán szerezheted be.

Találkozzunk mindkét napon!

 

// //