fbpx

Mick Kenney-vel készíti új albumát a Bleeding Through

A négy év szünet után 2018-ban ismét összeállt Bleeding Through a tavaly megjelent Love Will Kill All után máris dolgozik a következő anyagán. A produceri feladatokra nem mást választott a zenekar, mint az Anaal Natrakh gitárosát, Mick Kenney-t, aki már a 2012-es The Great Fire lemezen is dolgozott, illetve – csak hogy hazai vonatkozása is legyen a hírnek – a Slytract tavasszal megjelent albumának keverése is az ő munkáját dicséri.

Az Anaal Natrakh egyébként jelenleg is stúdiózik, a black metalt és grindcore-t indusztriál hatásokkal ötvöző brit duó ugyanis gőzerővel dolgozik a tavalyi A New Kind of Horror című lemez utódján. Ez lesz az első albumuk, amelynek felvételekor Dave Hunt énekes már nem tagja a Benedictionnak, onnan ugyanis pár hónapja kilépett, hogy az Anaal Natrakh dolgaira és a PHD tanulmányaira koncentráljon.

A Benediction élére amúgy Hunt helyére nemrég visszatért az 1990 és 1998 közötti időszak frontembere, Dave Ingram, aki többek között a 2017-ben feloszlott Hail of Bullets énekeseként tűnt fel a közelmúltban, ahol azt a Martin Van Drunent követte a mikrofonnál, aki korábban a Pestilence énekese volt, jelenleg pedig az Asphyx frontembere, ahol már 2014, azaz a Bleeding Through feloszlásának éve óta dobol az a Stefan Hüskens, becenevén Husky, aki egyben a Sodom jövő nyáron Rockmaratonra érkező legénységének is tagja. A Rockmaratonra valószínűleg sok olyan olvasónk látogat el, aki már várja a Bleeding Through új lemezét, amelynek producere egyébként, ahogy azt már említettük, ismét az Anaal Natrakh gitárosa, Mick Kenney lesz. Ezzel pedig sikerült létrehoznunk egy önmagába visszakanyarodó hírparadoxont.

// //