fbpx

Ahol új lemezek születnek: Metal.hu lemezkiadó

A Metal.hu évek óta elkötelezett támogatója a hazai metalzenei életnek, amit szeretnénk, hogy a gyakorlatban is megnyilvánuljon, ezért az újságírás mellett ezentúl zenekiadóként is segítjük a tehetséges magyar zenekarokat. A klasszikus CD-kiadás mellett úgy gondoljuk, hogy a jövő a mobilalkalmazásoké – a segítségükkel könnyebben tudjuk a metalzenét eljuttatni Hozzátok, a közönséghez, mindezt persze ingyen és korlátlanul.

 

A Metal.hu mobilalkalmazásában egy kattintással elérhettek teljes albumokat. Jelenleg 14 lemezt hallgathatok meg, olyan magyar előadóktól, mint: Tormentor, The Southern Oracle, Unforeseen, Agregator, Strength of Will, Warchief, Misfit River, Clue, Vendetta Inc, Gear, és nem utolsó sorban a Hit by a School Bus. Természetesen mindkét platformra, Android és iPhone eszközökön is működik a Metal.hu alkalmazása, keressétek az alkalmazás-boltokban, vagy töltsétek le az alábbi linkekről:

Android: http://new.metal.hu/android
iPhone / iPad: http://new.metal.hu/ios

 

A lemezek és előadók száma a természetesen folyamatosan bővül fog. Külön extraként lesz több olyan kiadvány és dal, amelyek sehol máshol nem jelentek meg eddig, csak a mi alkalmazásunkban elérhetőek.

 

Emellett természetesen a klasszikus funkciók is megmaradnak: a koncertek és cikkek is folyamatosan frissülnek az alkalmazásban minden indításkor – így bármikor percek alatt elérhetsz egy jó kis koncertbeszámolót, metalos hírt, vagy lemezismertetőt.

 

A mobiltelefonok és digitális platformok (pl. Spotify, Apple Music, Deezer stb) mellett természetesen a klasszikus CD-formátumban is megrendelhetitek a zenekarok kiadványait a shop-unkból: http://new.metal.hu/shop

// //