fbpx

Last minute Jinjer buli a Dürer Kertben! Itt a teljes line-up!

Az utóbbi években csak úgy szárnyal a Tatiana Shmaylyuk énekesnő vezette ukrán JINJER. Napalm Records-hoz való igazolásuk óta szépen veszik be egész Európát és reméljük lassan a tengeren túlra is eljutnak. Folyamatos turnézásuk közben nagy szerencsénkre beesett egy budapesti buli a Hammer Concerts szervezésében. Június 21-én lehet elcsípni a zenekart a Dürer Kert-ben!

unnamed

A buli hazai vendégekén ott lesz majd a NOVA PROSPECT, a THE TUMOR CALLED MARLA és a LOST CONTINENT is. Tegnapi bejelentés alapján pedig a Jinjer előtt közvetlenül a SINOPTIK zenekar játszik!

unnamed
“Jelenleg a 3. nagylemezünkön dolgozunk, melynek megjelenése novemberre várható, de az első lemezelőzetes dalt már szeptember közepén szeretnénk kihozni egy videoklippel. A lemezkészítés mellett persze akad pár nyári koncert is, többek között a Nova Prospect zenekar első Rockmaratonos fellépése, ami július 14-én lesz 17.10-től a Hammerworld nagyszínpadon.”

unnamed (2)

“A Limbo City-re keresztelt új The Tumor Called Marla album a júliusi-augusztusi HammerWorld magazin extra CD-mellékleteként jelenik majd meg az Edge Records gondozásában. Az új énekesnővel operáló banda szerint letisztultabb, érthetőbb, lassabb és mélyebb dalok lesznek a lemezen.”

“A csellóval megtámogatott modern metált játszó Lost Continent zenekar “Antique” névre keresztelt legfrissebb anyaga a banda eddigi 5 évének egy kis lezárásakén került a közönség füle elé. De a zenekar nem tétlenkedik, a 2014-ben megjelent elsö nagylemezüket (A Divine Proportion) követően már dolgoznak a következőn is.

További információk, menetrend hamarosan!

❒ A Hammer Concerts bemutatja:
JINJER
SINOPTIK

NOVA PROSPECT
THE TUMOR CALLED MARLA
LOST CONTINET
+1
2018.06.21.
Budapest, Dürer Kert

❒ FACEBOOK ESEMÉNY:
www.facebook.com/events/1820892304879279/

❒ JEGYLINK:
jegy.rock1.hu/jinjer-durerkert_20180621

❒ JEGYEK:
2499 Ft ▲ Early bird – 2018.05.31-ig (elfogyott!!!)
2999 Ft ▲ Elővételben
3999 Ft ▲ A koncert napján

❒ LINKEK:
www.facebook.com/JinjerOfficial/
https://www.facebook.com/SinoptikBand/

www.facebook.com/NovaProspectHungary/
www.facebook.com/thetumorcalledmarla/
www.facebook.com/lostcontinenthun/

✔ Hammer Concerts Facebook oldal:
www.facebook.com/hammerconcerts/

✔ Hammer Concerts Instagram oldal:
www.instagram.com/hammerconcertshungary/

// //