fbpx

KISSIN’ DYNAMITE-Jövő áprilisban önálló turnéval térnek vissza a Dürer Kertbe!

A Kissin’ Dynamite név hallatára valószínűleg ezidáig kevesen kapták fel a fejüket a magyar közönség soraiból, holott a csapat már 2006 óta tolja a közönségnek a glam és heavy metal egyvelegével sűritett muzsikáját. A csapatnak idén nyáron Ecstasy címmel jelent meg új, egyben hatodik stúdiólemeze immáron a Metal Blade kiadó gondozásában, amely egyenes folytatása a két évvel ezelőtti Generation Goodbye-nak. Bár a csapat Európa szerte komoly népszerűségnek örvend, itthon legtöbben a novemberi, azóta teltházas Powerwolf koncert (esemény link itt) kapcsán találkozhattak a nevükkel, hiszen a csapat jelenleg Dorn Attiláék előtt melegíti be az európai színpadokat. A novemberi koncert hete óta hivatalosan is “SOLD OUT”, így aki nem szerezte be időben a jegyét, de kíváncsi lett volna a német glammerekre, az valószínűleg csalódott volt, de csak egészen idáig!

A csapat jövő áprilisban a Hammer Concerts csapatának jóvoltából önálló turné keretében tér vissza hozzánk, hogy egy teljes programmal csapjanak le a Dürer Kert (Room 041) színpadán, ahol az új lemez nótái mellett egészen biztosan hallhatjuk a jól ismert klasszikusokat is! Az est előzenekara a John Diva and The Rockets Of Love nevet viselő dallamrocker csapat lesz, akik zenéjükben többek közt Bon Jovi, Van Halen, és  Mötley Crüe előtt tisztelegnek.

Jól hangzik, ugye? Csapjatok le a kedvezményes jegyekre, hogy ezúttal biztosan az első sorokban tudjatok tombolni a csapatra, hiszen ezek után nem biztos, hogy egyhamar újra megfordulnak errefelé…

Az eseményért kattintsatok ide, a kedvezményes jegyeket pedig ide kattintva tudjátok azonnal beszerezni.

Jegyárak: 

3999 Ft – elővételben
4999 Ft – A koncert napján

Linkek, elérhetőségek:

Hammer Concerts 

Kissin’ Dynamite Facebookhivatalos weboldal

 

Készítette: TM 

// //