fbpx

Kataklysm, Hypocrisy, The Spirit a Barba Negrában

Október 23 ezúttal nem csak a nemzeti ünnepről fog szólni, hanem a metalosok is külön ünnepelhetnek egy kicsit. Ezen a napon érkezik a Barba Negra színpadára két olyan zenekar, akik már bizonyították, hogy ott a helyük a stílus nagyjai között. Ennek az eseménynek a Nuclear Blast kiadó biztosítja is a nevet, ami nem más mint a Death…is just the beginning, ami elég jó utalás a kiadó válogatáslemezére.

A tengerentúlról érkező Kataklysm egyenesen Montrealból érkezik hozzánk, hogy bemutassa a nemrég megjelent Meditations névre hallgató albumát. A kanadai death metal banda Európában kezdi a lemezbemutató turnéját, ahol a Hypocrisy is a deszkákra lép.

A Kataklysm mellett a svéd legenda, Peter Tägtren vezette Hypocrisy lesz az este másik fő fellépője. A melodic death metalban utazó nagyágyú hosszabb kihagyás után éleszti újra a zenekart, szóval számíthatunk a legnagyobb slágerek felcsendülésére is. Kár lenne kihagyni!

Az este kezdőzenekara a The Spirit lesz, akik nem is olyan rég csatlakoztak a Nuclear Blast kötelékéhez. A Sounds From The Vortex néven ismert debütáló lemezük népszerűsítésére készülő német zenekar mesterien vegyíti a 90-es évek death- és melodic death metal elemit a dalaiban. Kíváncsian várjuk!

Az eseményre itt tudtok bejelentkezni. Jó szórakozást!

// //