fbpx

Kamelot – Leaves’ Eyes a Barba Negrában

Október 9-én a metalnak egy olyan vonulata látogat el a Barba Negrába, ami sokak számára lehet imponáló. Tökéletes választás lehet azoknak, akik egy picit könnyedebb, érzelem teljesebb és szimfonikusabb előadásra vágynak. A Hammer Concerts jóvoltából láthatjuk a Leaves’ Eyes-t és a Kamelotot, akik egyaránt friss anyaggal érkeznek.

Az este első fellépője a frontcsajos Leaves’ Eyes lesz, akik a januárban megjelent, Sign Of The Dragonhead albumjukat turnéztatják éppen. Mindemellett, ez az első album, amit az ikonikusnak számító énekesnőjük, Liv Kristine nélkül rögzítettek. Az ő helyét az ugyancsak impozáns Elina Siirala vette át, és most mi is megismerhetjük az énekesnő képességeit, akinek már szólókarrierben voltak szárnypróbálgatásai, ám első komolyabb zenekarának a Leaves’ Eyes számít.

Az est főattrakciója a tengerentúlról érkező, sympho-power metalt játszó, közönség kedvenc Kamelot lesz.
Az áprilisban új lemezzel előrukkoló banda is kisebb átalakítással érkezik. A dobok mögött a Firewindből ismerős, Johan “Jo” Nunez fog kalapálni. A Shadow Theory egy igazán különleges anyag, amit a korábbi, Haven folytatásának szántak, és hasonló eszközök felhasználásával valósítottak meg.

Ez már önmagában is elég ígéretesnek hangzik, nem igaz? Ha nem szeretnétek, hogy hamarosan “SOLD OUT” felirattal találjátok szembe magatokat, akkor célszerű, ha minél előbb gondoskodtok a jegyeitekről! Találkozzunk október 9-én a Barba Negra Music Club falai között. Mi egészen biztosak vagyunk benne, hogy felejthetetlen estének leszünk a részesei!

Az esemény linkjét ide kattintva érhetitek el, a jegyvásárláshoz pedig ezen a linken adunk némi segítséget.

Linkek, elérhetőségek:

Kamelot honlapFacebookYouTubeInstagram

Hammer Concerts Facebook 

(Készítette: Vida Dániel, Tancsik Mátyás)

 

// //