fbpx

Ismét itt a Powerwolf!

Egészen elképesztő méreteket ölt a Powerwolf népszerűsége. Emlékszem, 2010-ben még épp párszázan ráztuk a fejünket a koncertjükön. Ezzel szemben, ma már klubbokat, arénákat töltenek meg színültig, miközben a jegyeknek már hűlt helye van a koncert előtt jópár hónappal.
Ezt a hatalmas érdeklődést ki is kell valahogy szolgálni, ezért az utóbbi években masszív turnézás lett a zenekar élete.
Persze azért azt sem szabad elfelejteni, hogy tavaly azért kaptunk tőlük egy igen erős albumot, a Sacrament of Sin-t, ami a Nuclear Blast zászlaja alatt jelent meg. Természetesen ezt az albumot is jól megkritizáltuk korábban, és utána jártunk pár érdekességnek.
Sokat elmond a zenekar népszerűségéről, hogy nem egészen egy év alatt, ez lesz a harmadik magyarországi bulijuk. A Rockmaraton és a novemberi Barba Negrás koncert után ezúttal a szabadtéri Barba Negra Trackben lép színpadra a farkasbrigád, előreláthatólag ismét teltház előtt, a Hammer jóvoltából. Az június 24-i este teljes programja még nem ismert, de azért érdemes benézni a koncert Facebook eseményéhez, jegyekért mindenképp!

A Hammer Concerts bemutatja:
POWERWOLF
+ vendégek
BARBA NEGRA TRACK
2019.06.24.

JEGYÁRAK:
9499 Ft – limitált early bird, kizárólag a Rock1 online rendszerén
10999 Ft – elővételben
11999 Ft – a koncert napján és a helyszínen

// //