fbpx

Hatalmas core buli az Akváriumban – visszatér az August Burns Red

Hatalmas core buli várható a belvárosi Akvárium klubban – a műfaj szerelmeseinek kötelező a megjelenés, ugyanis három nagyon erős név látogat el hozzánk!

Legutóbb március 15-én járt nálunk a metalcore egyik legkiválóbb képviselője. Az August Burns Red a szünet miatti búcsúturnéjára kísérte el a Heaven Shall Burn-t. A buli természetesen hatalmas volt, bár sajnos a hangzás és egyéb tényezők miatt valamelyest űr maradt az ABR fanokban – bővebben cikkünkben.

Most november 27-én minden bizonnyal mindenki kárpótolva lesz, ugyanis főzenekarként, teljes műsoridős bulival tér vissza az ABR, és vesz be a deák téri Akvárium Klub “Nagyhall”-ját. Jelezzetek vissza a Facebook-eseményre itt! 

Még kérdéses, hogy az amerikai turnéhoz hasonlóan, hozzánk is újra a Phantom Anthem-et hozzák-e el (bár a turné neve ezt sugallja) (lemezismertetőnk itt), mint például ezen a bulin, vagy kapunk ízelítőt az újabb karácsonyi anyagról? 🙂

Az est másik fellépője a szintén nem kispályás, szintén amerikai Wage War. Biztosan nem marad nyak szárazon a jobbnál jobb, irtózatosan feszes ritmusokra, és szigorúannézésből sem lesz hiány a 2005 óta tevékenykedő csapat buliján. Aki vágyik egy kis agresszívkodásra (ellensúlyozva azt, hogy az ABR “angry music for happy people”), semmiképp se maradjon le róluk – ezt, és egy igazán erős előadásmód megszemlélését vesztené ezzel. Tehát izmokat izzítani, mehet a derékbőlbólogatás, minden bizonnyal a francia Betraying The Martyrs bulija alatt is!

Jegyek még kaphatók, lásd a lenti linkeket!

A 10 éves Dürer Kert és a New Beat bemutatja:
August Burns Red (US) – The European Phantom Anthem Tour
Wage War (US)
BETRAYING THE MARTYRS (FR)

Jegyárak: 6.000 / 7.000 Ft
Tixa jegylink: http://www.tixa.hu/abr2018_newbeat
Akvárium jegylink: http://akvariumklub.hu/programok/2018-11-27/a-10-eves-durer-kert-es-a-new-beat-bemutatja-august-burns-red-us-the-european-phantom-anthem-tour

 

 

// //