fbpx

Epikus metaleste orosz, lengyel, spanyol és magyar fellépőkkel!

Március 22-én minden dallamos metalt szerető személynek a Puskás Ferenc Stadion melletti S8 klubban a helye, ugyanis fellép az oroszországból érkezett szimfonikus power metalt játszó Imperial Age! Facebook esemény itt! 

A csapat harmadszor jár hazánkban, korábban a Therion előzenekaraként léptek fel a Barba Negrában, azonban a kosztümös metalt megtestesítő Imperial Age most headliner bulit tart, főfellépőként turnézik Európa-szerte. Csekkoljátok le:

Természetesen az estét több más érdekes zenekar is kiegészíti. Összesen négy nemzet fiai fognak emelkedettebbnél emelkedettebb, de emellett nagyon metalos szólamokat is tolni aznap egy kiváló megközelíthetőségű és hangosítású helyen.

Fellép még a spanyol Sechem, akiknek a zenéje biztos minden Orphaned Land rajongó szívét meg fogja nyerni, ugyanis több kultúrából táplálkozó oriental metalt játszanak, például ilyet:

Az utolsó külföldi fellépő a lengyel Runika, akik magukat a symphonic-power-folk-metal jelzővel illetik – már ebből is sejthetjük, hogy sokrétű és izgalmas zene várható tőlük is!

A két hazai support zenekar a szintén fantasy metalban utazó, a kosztümöket nem megvető Noamuthen, és a tavaly debütált női énekessel operáló extrém power metal zenekar, a budapesti Esperfall, akik hét zenekara is voltak nálunk.

// //