fbpx

A finn Ensiferum epic setlisttel érkezik a Trackbe

Május 8-án érkeznek a finn kardhordozók, a hősies, folkos csatametal megtestesítői a Barba Negra Track-be! A kopaszi gát mellett lévő koncerthelyszínen fellép az olasz Wind Rose, és társfellépő a Kataklysm-ből ismert Maurizio Iacono másik zenekara, a római koros, szintén csatákról éneklő Ex Deo is.

Az Ensiferum legutóbbi albuma 2017-ben jelent meg, a Two Pathsról meg is írtuk a véleményünket, a lemezkritikát itt csekkolhatjátok. Azóta sajnos Netta Skog elhagyta a zenekart, ám a ‘pasinégyes’ így is biztos, hogy nagyszerű szórakozást fog biztosítani. Kis szerencsével/nagy valószínűséggel az új album 4-5 tétele mellett olyan klasszikusokat is hallhatunk, mint az epikus Lai Lai Hei, vagy a nélkülözöttebbnek számító Wanderer és a Treacherous Gods is, szerintünk már ezek miatt a dalok miatt is kihagyhatatlan a buli!

Szintén érdemes lesz megnézni a symphonic death metal Ex Deo-t is, akik az örök slágerek mellett biztosan játszanak majd a szintén 2017-es The Immortal Wars-ról is. Addig hangolódjatok az I, Caligvla-val!

Az est nyitózenekara is egy kimondottan minőségi power metal csapat, nagyszerűen ötvözik a különféle poweres és folk metalos hatásokat, úgyhogy érdemes korán érkezni!

Ne feledjétek hát: május 8-án irány a Barba Negra Track! Esemény itt! Path to Glory tour, részvétel kötelező, ha nem hiszitek el nekem, akkor nézzétek meg a zenekarok invitálását!

 

A CONCERTO Music bemutatja:
“Path To Glory Tour 2018”
ENSIFERUM, special guest: EX DEO, WIND ROSE

2018. május 8., 18:00
Barba Negra TRACK (szabadtér)
jegyár: 5.500,. / 6.500.-
*TIXA: https://tixa.hu/ensiferum_bnt2018
*ROCK1: https://jegy.rock1.hu/ensiferum_exdeo_20180508
*www.concerto.hu (+pkg)
*CD Pince, Headbanger, Barba Negra recepció

// //