fbpx

D-A-D-Találkozó a dán rockerekkel decemberben!

Új lemezével látogat vissza hozzánk a koppenhágai illetőségű D-A-D. A kőkemény hard rockban utazó zenekar a nyolcvanas évek óta muzsikál együtt, ami valljuk be, nem kevés idő, ám azt mondják, a fémzene fiatalít, ez pedig rájuk alighanem hatványozottan igaz! Koncertjeik mindig erőtől, és energiától duzzadnak, mindezt úgy, hogy egy nagy adag vidámságot, ás lazaságot is a koncertekbe csempésznek, lemezeiken pedig nyoma sincs annak, hogy elfáradtak volna a világot jelentő deszkákon.

A Prayer For The Loud nagylemezük még elég friss, és őrületesen magával szív, nem is csoda, hogy a megjelenés után egyből az első helyet zsebelte be magának a dán slágerlistán. Szerencsére szép számú közönségük akad világszerte, ami egy 24 állomásos turnéra sarkalta őket, így december 7-én az A38 Hajó fedélzetén mulathatunk velük együtt dán módra!

Vendégként egy robbanékony olasz hard rock csapat, a Hangarvain is szerepel. A 2013 óta működő csapat már három nagylemezt tudhat a háta mögött, és többek között Gilby Clarke (Guns N’ Roses), a The Darkness és a Hardcore Superstar előtt is felléptek. Most The Great Machine című friss lemezüket mutatják be a dánok előtt.

Jegyelővételi linkek itt és itt találhatóak, a koncert hivatalos eseménye pedig itt érhető el.

 

// //