fbpx

XI. Full Of Anger UG Metal Fesztivál-Ajánló

Bár koncert szempontból tartalmas lesz így is a november, mi metal rajongók pontosan tudjuk, hogy koncertből sosem elég. Hogy is lehetne, amikor november utolsó napján olyan program körvonalazódik, mint az immáron 11. alkalommal megrendezésre kerülő Full Of Anger Underground Metal Fesztivál? Az eseménynek a debreceni Kaptár Klub fog helyt adni, így debreceni barátainknak instant tálalva lesz a lehetőség, de megsúgjuk, nincs elérhetetlen közelségben az ország egyik pontjáról sem, így a hiányzás a távolság miatt alig lehet kifogás! 🙂

Az estén hat magyar, és egy határon túli zenekar fogja bombázni a hallójáratainkat, előbbi színtérről a következő csapatokat érhetitek tetten, akarjuk mondani muzsikáláson november 30-án: Frost, Zivatar, Rotting Worm, Dvvad, Angerseed, Gutted, míg utóbbi színtérnek a Doomas lesz a jeles képviselője. (Az egyes bandák nevére kattintva a hivatalos Facebook oldalukat érhetitek el, így ha valamelyik csapat neve ismeretlenül cseng, akkor még bőven van időtök megismerkedni velük a buliig.)

Már a felsorolásból is láthatjátok, hogy ez nem egy könnyed este lesz, hiszen a hazai extrémebb irányzatok zászlóvivői zenéjétől lesz hangos a koncertterem. Súlyos estének ígérkezik, ám mi azt mondjuk, soha gyengébbet!

Az egy estés fesztivál hivatalos Facebook-oldalán ide kattintva minden fontos információról azonnali információkat szerezhetsz, így ne felejtsd el lecsekkolni (na és persze bekattintani az “Ott leszek” fület!) Elővételes jegy linkkel nem tudunk szolgálni, mivel belépőiteket csak a helyszínen tudjátok megváltani 2000 Ft-os áron, így mint sok buli esetében, az időben érkezés több mint ajánlott!

 

// //