fbpx

As I Lay Dying, Chelsea Grin, Unearth, Fit For A King – Barba Negra

Nagyon vastag betűkkel kell felírni  a naptárba az október hetedikét, ugyanis 8 év után tér vissza Budapestre a Concerto jóvoltából az amerikai metalcore legenda, az As I Lay Dying!

A tavaly megjelent My Own Grave számmal tért vissza a zenekar a körforgásba, amit egy hosszabb szünet előzött meg. Kissebb csodának számított, hogy ismételten össze tudott állni az eredeti felállás, ráadásul egyből bele is vetették magukat a mélyvízbe. Az atlanti vizek túlpartján már le is tudtak egy jópár koncertet, amik nem is túl meglepően, de nagyrészt teltházasak voltak. Kishazánkban legutoljára 2011-ben voltak, akkor még a szebb napokat látott WigWamban (RIP) léptek fel az Amon Amarth társaságában. Ezúttal a Barba Negra ad otthont a Shaped By Fire Europe 2019 névre keresztelt turnénak, ahova még becsatlakozott három, ugyancsak amerikai brigád, a Chealsea Grin, az Unearth és a Fit for a King.

Jegyekért keressétek fel a koncertre létrehozott eseményt, de ne halogassátok a vásárlást, mert az Eearlybird jegyek már el is fogytak!

Többi infó itt.

// //