fbpx

Áprilisban stoner-est az S8 Underground Clubban!

Hiánypótló estének lehetek részesei jövő hónapban, egészen pontosan április 12-én a stoner műfaj kedvelői, ha az S8 Underground Clubba látogatnak. Négy ígéretes csapat lép péntek este színpadra, így három hazai, egy külföldi banda koncertjét tekinthetitek meg, akik mindannyian tartalmas setlistával, és garantáltan jó hangulattal készülnek nektek! Hogy kikről is van szó? Nézzük meg alaposabban…

Mivel a vendégeké az elsőbbség, kezdjük a külföldi felhozatallal! Első körben említsük meg az osztrák Vu Garde csapatot, akik Klagenfurt városából érkeznek, hogy bemutatkozzanak a magyar színtérnek is. Zenéjük elsősorban stoner elemekre épül, de rendkívül jól vonnak bele sludge, doom, és blues elemeket is, mindezt a masszát pedig frontcsajos tolmácsolásban teszik bele a fülünkbe. Ha első blikkre csak értetlenül pislogsz a nevük hallatán, az teljesen érthető, hiszen egy fiatal, alig két éve muzsikáló hármasról beszélünk, ám mint azt ahogy tudjuk, nem a színpadon eltöltött évek, hanem a tehetség, és a zene a lényeg. Figyelem, ne hagyjátok ki!

A hazai Spacedust is be fogja robbantani színpadot, hogy az este feszessége egy pillanatra se szakadjon meg. A budapesti stonerek 2011 óta örvendeztetnek minket zenéjükkel, ami 100% stoner, néhány extra elemmel kiegészítve. Úgy sejlik, talán ezen az estén új szerzemény is felcsendül tőlük, ha kíváncsi vagy rá, őket se hagyd ki!

Tartalmas estét mondtunk igaz? Akkor a folytatás is tartalmas lesz, így a debreceni Low-Down zenekarral folytatódhat majd a nyakizmok edzése. Nem elég, hogy a srácok pofátlanul jól hozzák a stoner ízt, ezt még nyakon is öntik egy jó adag groove-os, sludge riffel, mindezt pedig teljes erőbedobással tálalják majd nektek április 12-én!

Végül, de nem utolsó sorban a  Mars Told a Secret legénységét is köszönthetjük az estén! Az önmagukat csak hard/alternative/stoner rock egyvelegének aposztrofáló banda alig három éve csap együtt a húrok közé, ám garantáltan nem fogod megmondani róluk, ha hagyod, hogy magával rántson pillanatok alatt a zenéjük. Vulture névre keresztelt EP-jük épp a múlt hónapban jelent meg, így még van időd, hogy felvedd a fonalat a munkásságukkal, ha eddig talán kimaradt volna. Hallgassátok szét az EP-t addig is, hogy együtt énekelhessétek a szerzeményeket velük!

Ha meggyőztünk, akkor már tudod is, hol a helyed április 12-én! Igen, az S8 Underground Clubban! Jegyelővétellel ezúttal nem tudunk szolgálni, belépődet a helyszínen válthatod meg, mindössze 1000 Ft-os áron. Bővebb, naprakész információkért csekkold a buli hivatalos eseményét, és szólj mindenkinek! 🙂 Nos, találkozunk?

 

 

// //