fbpx

Alien Weaponry-A Dürer Kertet is meglátogatják!

Július 24-én, azaz bő egy hónap múlva igazán különleges vendéget köszönthetünk a Dürer Kert színpadán, méghozzá az egészen rendhagyó maori-metalt játszó fiatal srácokat, az Alien Weaponry csapatát. A trió ugyan már egészen gyermekkora óta pengeti a húrokat, és üti a dobot, és egész fiatalon is alapítottak zenekart, ám láss csodát, máris az egyik legígéretesebb csapatként emlegetik őket, debütáló lemezük pedig szinte még égeti a kezünket, olyan friss! Zenéjük nemcsak, hogy sokoldalú, egész mély tartalommal is bír a thrash-berkeken belül, hiszen mondanivalójukban megelevenedik Új-Zéland kultúrája, az aktuális események, politikai történések. Zenéjükre a kor akkori zúzdája volt nagy hatással, így nem tévesztesz sokat, ha némi Metallica, Anthrax, és Ministry ízt vélsz majd felfedezni a koncerten, utóbbi előtt már nem rég fel is léphettek.

A csapat egy pillanat alatt meghódította Európát is, mi sem bizonyítja jobban, minthogy a világ legnagyobb metalfesztiváljain léphettek fel, köztük a Wacken Open Air színpadán, ám a srácok elérkezettnek látták az időt, hogy most önállóan is megmutassák, mire képesek, így Európa turnéra indultak, melynek állomásai között hazánk is szerepel, azon belül a Dürer Kert! Így a hármas július 24-én nektek is megmutatja nem mindennapi produkcióját, ám a terepet előttük a new york-i Cryptodira csapata fogja bemelegíteni progresszív death metalos muzsikájával!

 

Nos, annyit is mondhatnánk, hogy a részvétel kötelező, de szerintünk ezt már úgyis tudod magadtól! A jegyedet nagyon kedvezményes, mindössze 2000 Ft-os áron tudhatod a magadénak, a helyszínen pedig 2500 Ft-ot kell fizetni. A jegyvásárláshoz ezen a linken találsz segítséget, naprakész információkért pedig érdemes az eseményre kattintanod! További koncertekért érdemes a New Beat oldalát is lecsekkolnod!

Gyere, és találkozzunk július 24-én a Dürer Kertben!

 

 

 

// //