fbpx

Needless – Heresy új album végig hallgatható

“A Heresy a zenekar debüt albuma, egy zenei utazás különböző mítoszokon, filozófiákon, vallásokon és hiedelmeken át, amely az emberiség igazi természetét hivatott megmutatni.”

A lemez meghallgatható és letölthető a zenekar Bandcamp oldaláról. Fizikai hanghordozó formájában limitált darabszámú digipak (100 db) is elérhető  a zenekar Bandcamp és Facebook oldalain, valamint hamarosan a Total Darkness Propaganda terjesztésében is beszerezhető lesz. Továbbá a lemez digitálisan is elérhető lesz az összes fontosabb streaming szolgáltatónál (Spotify, Amazon Music stb.) a következő napokban.

https://www.facebook.com/needlesshun/
https://www.facebook.com/tdp666/?ref=br_rs
https://needlessofficial.bandcamp.com/
https://lnkfi.re/oTYQTzAR

Az album Gyulán, a No Silence Studioban készült 2018 szeptembere és 2019 áprilisa között, Simon ‘Simi’ István vezényletével. Innen is hálásan köszönjük a munkáját és a türelmét, hogy segített megvalósítani mindazt, amit megálmodtunk. Szerintünk nagyszerű munkát végzett.

https://www.facebook.com/nosilencestudios/

Az album borítóját egy német művész, Maximiliam Wagner készítette. A logó, a digipak belső designja és művészi munkája Brányi Vivien Renáta és Szelei Csilla munkáját dicséri.

// //