fbpx

Akkora a sár Download fesztiválon, hogy többen is elindultak haza

Angliáról tudjuk, hogy esős, bár talán elsősorban nem a nyári időszakkal azonosítjuk a rengeteg angol csapadékot. A Downloadosok sajnos nagyon megszívták, a kelet-közép-angliai Leicestershire-ben megrendezett fesztivál akkora esőt és sarat kapott a nyakába, hogy többen úgygondolták, a többszáz fontos megváltott jegy ellenére sem szeretnének ottmaradni.

Az özönvízt idéző eső okozta sárról persze csomó felvétel is készült, amin azért látni, hogy annak ellenére, hogy vannak, akik magukat és ruháikat félve hazaindultak, a keménymag ottmaradt bulizni, és csakazértis’ megpróbálja a legtöbbet kihozni a kialakult szituációból.


A Drownloadra meg Brownloadra átkeresztelt fesztivál továbbra is működik, a koncertek folynak, a kitartó rajongók pedig gumicsizmát húztak. Mások azonban akár 200-600 angol fontot is költöttek arra, hogy részt vehessenek a rockfesztiválon, de mégis inkább hazamennek – pláne azok, akik csak egyrétegű sátorral készültek, ami még be is ázik.

Talán mondhatjuk, hogy ez egy jó intő jel a Rockmaratonra készülődőknek: szerezzetek be gumicsizmát, készüljetek minden eshetőségre (hah), a száraz ruhákat tartsátok külön zacskóban vagy kukazsákban, és akár vigyetek is magatokkal pár száz+ literes kukazsákot, hogy megússzátok szárazon! Bár szerencsére a mi klímánk egyébként sem olyan, mint a briteké 🙂

Írta: Vica

Képek forrása: Twitter

// //