fbpx

2 éves a Metal.hu, ünnepelj velünk!

Már több, mint két éve annak, hogy elindult a metal.hu. Akkor még csak reménykedtünk, hogy sok metalzene-kedvelő megtalál majd minket, azóta Facebookon már nem kevesebb, mint 15.000-en ránk kattantatok. Cikkeinket többezren olvassátok több, mint 42 országból, és már több zenekar lemezmegjelenését is támogattuk, akiknek a zenéjét az appunkban ingyen hallgathatjátok (erről infók itt).

 

És hogy mi ebben a legkirályabb? Azt szeretnénk, hogy ti is velünk ünnepeljetek!
A fizetés előtt add meg a “2eves” kupon kódot és lefelezzük a kosarad értékét!

Most péntektől vasárnapig (április 5-7.) a webshopunkban  minden póló és lemez féláron kapható! Az összes cédé, ruházat, zenekari merchandise és vicces, állatos póló is most féláron beszerezhető! Látogassátok meg a shopot!

A Metal.hu továbbra is folyamatosan fejlődik, a kiadói tevékenység már a magazin alaptevékenységei közé tartozik, és emellett egy Metal.hu minifesztivált is várhattok tőlünk ősszel! Ezzel kapcsolatban majd később közöljük a részleteket…  😉

Jelen vagyunk a legnagyobb hazai koncerteken és fontosabb rockzenei fesztiválokon is, sőt, a Rockmaratonon saját színpadunk is volt, aminek a fellépő zenekarait mi mutattuk be, de emelett nem hanyagoljuk el a hazai és külföldi underground támogatását sem, szívesen eljárunk kisebb bulikra is, hogy minél több tehetséges zenekart szerepeltethessünk hasábjainkon.

Sikeresnek bizonyult a Havi metal szemle rovatunk is, amelyben hónapról-hónapra leközöljük az underground legfontosabb híreit, és a Hét zenekara rovatban pedig eddig összesen 82 magyar zenekar volt már a kitüntetett vendégünk. A Havi szemle a továbbiakban Heti szemlévé fog átalakulni, hogy még frissebbek és aktuálisabbak lehessünk!

 

SPOTIFY ÉS INSTAGRAM OLDALAINK

Emellett folyamatosan frissítjük a saját Spotify lejátszási listáinkat is, amelyben gyűjtjük a kedvenc dalainkat, az aktuális kedvenceket, és a legjobb magyar metaldalokat is! Csekkold le playlistjeinket ezen a linken: https://open.spotify.com/user/nmv7z5qgcmg7cljz2ep6zros3

 

 

A honlap és a Facebook mellett működik az Instagram-oldalunk is, ahol láthattok egy válogatást saját koncertfotóinkból, és amikor lehetőségünk adódik rá, lájvolunk is. Lássuk csak, mely három poszt érte el a legtöbb lájkot, érdekes megnézni az eredményt!

Imádjátok Tatjana Shmajluk-ot a Jinjer-ből, de nem baj, mert mi is  – mi fotózzuk, ti lájkoljátok! A top 3 pozíciót mind a női nem viszi, másik dobogósunk a szólóban nyomuló Tarja Turunen, akinek ez az érzelemdús képe szintén nagyon sikeres lett:

LEGNÉPSZERŰBB CIKKEINK

Lássuk, melyek voltak a legsikeresebb cikkeink az elmúlt két évben!

A legtöbben az AWS-es Siklósi Örssel készült interjúra voltatok kíváncsiak, amit itt újra meg tudtok nézni, és egyébként van neki egy második része is!

Szeretitek az egyedi cikkeinket és a fordításainkat is; szintén szép eredményeket ért el az a cikk, amit a tavalyi Rockmaraton előtt írtunk, és igyekeztünk egy nagyon átfogó listát írni arról, mi mindenre lehet szükséges egy fesztiválozónak  – köszönjük a bizalmat! A fesztivál lezajlása után pedig leírtuk, mi mindent imádtunk benne, és miért is király ez a fesztivál, úgyhogy ezzel akár már a 2019-es Rockmaraton fesztre is spanolhatjátok magatokat!

Cikkfordításokkal is jelentkeztünk, nagy örömünkre szolgált, hogy a Rammstein videoklipjével foglalkozó cikkre, és a rajongótábor nélkül turnézó srác történetére is kíváncsiak voltatok!

A lemezkritikáink közül az Ossian – Az Igazi Szabadság-ról szóló írásunk lett a kedvenc, a hét zenekara rovatban pedig a Fatal Error érdekelt legtöbbeteket, interjúk közül pedig az, amit az Alestorm főnökével, Christopher Bowes-szal készítettünk.

Nagyon szépen köszönjük, hogy lelkesen és hűségesen velünk vagytok, olvassátok a cikkeinket, híreket küldtök be, és hogy továbbbra is rajongtok a metalzenéért! Kövessétek figyelemmel az oldal tevékenységét a jövőben is! 🙂

// //