fbpx

Új Kreator lemez és klip PREMIER

2018. december 16., vasárnap: A tél hideg ujjai már elértek a brit fővároshoz, de Londonban van egy hely, amely tűzben áll, amikor a KREATOR egy élő show-val lepi meg rajongóit, és lélegzetelállító koncertet ad. A zenekar ezen emlékezetes éjszakának állít emléket: A London Apocalypticon – Live At The Roundhouse élő albumot 2020. február 14-én jelenik meg a Nuclear Blast kiadó támogatásával.

Az énekes Mille Petrozza így kommentálta a megjelenést:
“Hordák! Üdvözölünk mindenkit a London Apocalypticon-ban! Ez  a buli egy hosszú és epikus GODS OF VIOLENCE turné csúcspontja volt – több mint 150 show, 5 kontinens és sok elképesztő emlékkel! Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy megoszthatjuk ezt a csodálatos KREATOR történelmi darabot veletek. 3 professzionálisan felvett show, valamint profin összekevert és hang; mindegyik gondosan kidolgozott, hogy a legjobb KREATOR élő kiadást kapjátok! De ha ez még mindig nem elég, akkor tanúja lehetsz tavasszal élőben, amikor elindulunk az ‘State of Unrest‘ turnéra a Lamb of God és a POWER TRIP zenekarokkal!”

Az új kiadvány első előzetese a Satan Is Real kislemez – ami a koncert lenyűgöző látványát, hangulatát és szellemét mutatja be.

// //