fbpx

Új Children of Bodom klip érkezett

A finn CHILDREN OF BODOM nemrég kiadott hivatalos animációs videót a Hexed számhoz, ami a zenekar 10. stúdió albumán jelent meg.

Az ausztráliai RMIT Egyetem az elmúlt 15 hetet/3000 órát a videó elkészítésével töltötte,  Aaron McLoughlin és Simon Norton producer és csapatuk egy nagyon menő fekete/fehér animácós videóklipet gyúrtak össze az új számhoz.

“Mint mindig, szeretünk valami olyasmit előállítani, ami megfelel a bandának, ezért inspirációt merítettünk a dalszövegből, valamint a Children of Bodom videóiban és az múltjában található monokróm képekből egyaránt. Úgy döntöttünk, hogy egy fekete-fehér horror film remekül paszolna a számhoz, természetesen egy tóra helyezve! Noha a Hexed egy gyors szám és több mint 5 perc hosszú, így különösen nagy kihívás volt egy olyan filmszerű narratívum kidolgozása, amely a zene lenyűgöző technikai pontosságával összhangban van. A metal videók készítése egy egyetemen nagyon szórakoztató dolog, és egyben hatalmas megtiszteltetés is, hogy elkészíthettük ezt a klipet a Children of Bodom-nak. ” – Aaron a klip producere

Henkka basszusgitáros pedig így nyilatkozott a klipről:
„Nagyon király hogy klip készült az egyik kedvenc számomról az albumról. És a tény, hogy Aaron és 25 ausztráliai diákja készítette, még királyabbá teszi ezt. A fekete-fehér nyugodt hangulat tökéletesen illeszkedik ehhez a nem túl nyugodt dalhoz. A tó és annak visszatükröződésének tökéletes lett a videó végére.

// //