fbpx

TIM LAMBESIS (AS I LAY DYING) testének 25%-a megégett egy tábortűz-balesetben

Az As I Lay Dying hírhedt frontembere, Tim Lambesis kórházba került egy szerencsétlen baleset miatt. A beszámolója szerint benzint öntött a tűzbe, de az véletlenül a ruháira is rákerült, aminek következtében testének 25%-a megégett. Lambesis optimista, jó hangulatban írta az alábbi sorokat: “Fel a fejjel, bármi is történjen! Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy feltartott hüvelykujjal menjek a műtőbe (úgy 30 perc múlva).

Elnézést kérek a barátaimtól, hogy még nem volt időm beszámolni a történtekről. A tanksapka leesett, amikor megpróbáltam egy kicsit belecsöpögtetni, hogy lángra kapjon a tábortűz. A benzin ráfolyt a ruhámra, és a testem 25%-a megégett.

Szombat este óta kórházban vagyok, és valószínűleg még egy pár hétig itt leszek. Ma eltávolításra kerül a maradék elhalt bőr, amit eddig nem tudtunk ledörzsölni a héten a kötszercsere közben. Így lesz a legjobb, mert így nem kell majd erősen dörszölni kötszercserekor, és ez nekem nagy megkönnyebbülés. Nagyon hálás vagyok az égési sérültek gondozóinak, akik gondoskodnak rólam.

Igyekszem információt adni a gyógyulásomról. Hosszú útnak nézek elébe, de fel fogok épülni.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tim Lambesis (@timlambesis) által megosztott bejegyzés

// //