fbpx

SLYTRACT – klip- és dalpremier, hírek az új lemezről

A legutóbbi Existing Unreal lemezt követően, közel 8 év szünet után újult erővel jelentkezik a SLYTRACT, és már itt is van a miskolci extrém metal brigád harmadik albumát felvezető videoklip a Son című dalhoz, amit Knapp Oszkár (Wrong Side, Grizzly, ex-Insane) vendégszereplése tesz még brutálisabbá.

A zenekar felállása is megújult, a magját alkotó Melegh B. Gábor és Galántay Tamás páros mellett már Czeglédi Gyula is teljesértékű tagként szerepel, a basszusgitáros szerepét pedig immáron az a Bencze Márton tölti be, akit a Conan’s First Date és az Absent Distance soraiból ismerhetünk.

Az új album a zenekar munkásságának méltó folytatásaként fogja hozni a srácokra jellemző gyorsaságot, brutalitást, és dallamokat, de számos olyan elemmel bővült, amelyeknek eddig nyoma sem volt a korábbi anyagokon. Erre garancia Mick Kenney (Anaal Nathrakh) producer neve, aki korábban olyan bandákkal dolgozott, mint a Carnifex, Bleeding Through vagy a Motionless In White, illetve további neves vendégzenészek szereplése is borítékolható.

A zenekar nevére keresztelt “Slytract” című nagylemez áprilisban jelenik meg a Metal.hu gondozásában, de márciustól már előrendelhető lesz a shop-ban. Gábor-ék azt ígérik: “Rengeteg meglepetést tartogatnak a dalok, mindannyian feszegettük a határainkat, és hangulatban egy nagyon sötét, de mégis emelkedett atmoszférára lehet számítani, amit sokszor a végletek jellemeznek” – hogy ez mit is jelent valójában, hamarosan kiderül, de a most megjelent klip és a korábbi teljesítményük alapján biztosan nem fogunk csalódni. Márciusban újabb dallal és friss információkkal jelentkezik a csapat!

A számot természetesen megtaláljátok az összes digitális platformon, mint Spotify, Apple Music, Tidal stb., linkek itt: https://musiclnk.com/artist/slytract/son/
Slytract Facebook oldal: https://www.facebook.com/SlytractBand/

// //