fbpx

SLIPKNOT: új dal, új maszkok és részletek a lemezről

Korábban már írtunk arról itt, hogy mit tudunk a zenekar közelgő albumáról. A napokban viszont a Slipknot hivatalos weboldalán és közösségi oldalain folyamatosan jelentek olyan információk és videók, melyek a május 16. napra valami egész különlegeset jósoltak. A zenekar szereti maga körül fenntartani a misztikus légkört és ezúttal sem hazudtolták meg magukat, de nem húzták tovább az időt, megjelentették az új albummal kapcsolatos részleteket, valamint fény derült az új maszkokra is.

A soron következő album 2019. augusztus 9-én fog megjelenni és a We Are Not You Kind címet kapta. Érdekes tény, hogy a tavalyi év októberében kihozott All Out Life dal nem szerepel a lemezen.

 

A lemezen szereplő dalok listája:

01. Insert Coin
02. Unsainted
03. Birth Of The Cruel
04. Death Because Of Death
05. Nero Forte
06. Critical Darling
07. Liar’s Funeral
08. Red Flag
09. What’s Next
10. Spiders 
11. Orphan
12. My Pain
13. Not Long For This World
14. Solway Firth

 

 

 

 

A gitáros Jim Root úgy nyilatkozott, hogy ezen az albumon dolgoztak a legtöbbet együtt és össze a tagok, illetve fontosnak tartották, hogy ne dalokat írjanak mint a mai zenei életben mostanában szokás, hanem egy teljes album élményét szerették volna átadni.

Az album felvezetőjeként pedig ki is hozták az első klippes dalt a korongról, mégpedig az Unsainted című szerzeményre, melynek rendezéséért ismét a zenekar perkása M Shawn Crahan, azaz Clown felelt.

A videó és a képek, valamint a tagok eddig közleményei alapján nem derül ki, hogy a korábban Chris Fehn valamint a zenekar tagjai között kialakult és pereskedésbe fulladt ügy után kit láthatunk a harmadik számú maszk alatt, egyes találgatások szerint már nem ő látható a klipben és a fotón.

Ne feledjétek, június 26-án elkaphatjátok a bandát a VOLT fesztiválon! Jegyek és infó ide kattintva!

Forrás: Blabbermouth

// //