fbpx

In This Moment – augusztusban jön az új album

A los angelesi metal csapat már felvette legújabb albumát a las vegasi The Hideout Recording stúdióban. A gitáros, Chris Howorth szerint ez a legkeményebb lemezük a 2012-es Blood óta, aminek minden bizonnyal örülni fognak a rajongóik.

Az album címe, a Mother, több mindenre is utal: egyrészt az énekes, Maria Brink édesanyja, másrészt a szűzanya, harmadrészt pedig az anyaföld – az édesanya az élet kulcsa. Persze ezt a koncepciót kiterjesztik, a dalokban, de a színpadképben is minden egy szép „csomagot fog alkotni”, és ehhez a témához fog illeni minden díszlet is – mondta Chris.

Egy floridai bulin már új színpadképpel jelentkeztek, ami valami olyasmi, mintha egy kis falu feléledne. „Nagyon színpadiasra akartuk csinálni, mindig is egy színpadias zenekar voltunk, de most még magasabb szintre akartuk ezt az egészet emelni. Mostmár tényleg majdnem olyan, mintha egy kis Salem elevenedne meg a színpadon. Van velünk egy új táncos is, Maria mellett összesen mostmár hárman vannak csajok, ami azért igencsak hozzátesz a bulihoz, de a fények is nagyon szuperek” – mesélte Chris.

A zenekarnak rengeteg az ötlete, és még mindig folyik az agyalás, de a lemezfelvételek után két héttel már Nashvilleben voltak, hogy a produkción dolgozzanak. Az első két hétben csak a fényeket tervezték. Persze a fesztiválokon nem lehet egy teljes nagyshowt lenyomni, úgyhogy azon is gondolkodniuk kellett, hogy ott mit tudnak meg jeleníteni, és mivel lesz több egy headline buli. „Elég jól megy, számunkra is nagyon izgalmas, és nagyon jó, hogy a minket oly régóta támogató rajongóknak valami újat tudunk adni” – mondta Howorth.

Az In This Moment novemberben Európa-turnéra indul!

Cikkünk a Blabbermouth cikkének fordítása.

Kép forrása: Wikipédia

Fordította: Vica

// //