fbpx

Sear Bliss-Jubileumi koncert és lemezbemutató október utolsó hétvégéjén a Dürer Kertben!

Október utolsó hétvégéjének szombatján, azaz október 27-én egészen biztosan sötétségbe fog burkolózni a DÜRER KERT színpada, már ami a zenei felhozatalt illeti. A hazai black metal színtér egyik ikonikus csapata, a NAGY ANDRÁSvezette, szombathelyi illetőségű SEAR BLISS bizony idén lépett azon zenekarok közé, akik negyed évszázadot, azaz huszonöt évet tudhatnak a hátuk mögött. Ez az esemény valószínűleg komoly ázsiónak örvendene egymagában is, de a jó hír, hogy a zenekarnak hat évvel az ETERNAL RECURRENCE lemez megjelenése után idén látott napvilágot nyolcadik stúdióanyaga, a LETTERS FROM THE EDGE, így az október végi koncert egyben lemezbemutató is lesz.

Minden jel (avagy hír) arra mutat, hogy nem szokványos koncertet fognak látni/hallani a DÜRER KERTBE látogatók, hiszen a zenekar ezúttal extra hosszú programmal készül, melyben megidézésre fognak kerülni a zenekar egyes korszakai, emellett pedig kiemelkedő szerep fog jutni a kerekeken húsz éve megjelent THE HAUNTING anyagnak is. Meglehetősen erős programnak ígérkezik egymagában is, hát még ha hozzátesszük, hogy viszontláthatunk a régebbi felállásból néhány ismerőst egy-egy szám erejéig, valamint azt, hogy az új lemez nótái is alaposan terítékre fognak kerülni!

Az est előzenekara a zalaegerszegi AGE OF AGONY lesz, akiket a hazai underground rajongóknak valószínűleg már be sem kell mutatni, ám aki még nem ismerné őket, itt a nagyszerű alkalom. A nyakizmok alapos megmozgatása az ő bulijuk alatt is garantált, érdemes időben érkezni!

Ne feledd, meglehetősen közeleg az ominózus időpont, így ajánlónk utolsó figyelmeztetésként is vehető, ha biztosan ott akarsz lenni az év egyik legnagyobb szabású black metal rituáléján! A jegyedet IDE kattintva szerezheted be, valamint érdemes követned a zenekar honlapját, és FACEBOOK OLDALÁT, és az ESEMÉNYT, ahol naprakész információkat kaphatsz a koncertről.

 

 

// //