fbpx

Rómeó Vérzik-Pénteken a Dürer Kertben!

Május 10-én, azaz péntek este a Dürer Kert színpadát veszi birtokba a somorjai négyes, a Rómeó Vérzik. Koppányt és csapatát tavaly az ország számos pontján elcsíphették a rajongók (többek közt az Akvárium Klub színpadán is találkozhattunk velük a fővárosban), idén májusban pedig ismét lecsapnak Budapesten örökzöld nótáikkal, és az elmaradhatatlan slágereikkel!

A Rómeó Vérzik koncertje önmagában is garanciát jelent a hibátlan bulira, de most szólunk, hogy érdemes korán érkezni, mert a csapat csak 23:00 órakor csap a húrok közé, ám előttük két ígéretes, hazai csapat fokozza a hangulatot, méghozzá a Frank’n Rollaz, és az AB/CD személyében!

Azt gyanítjuk, hogy ez hatalmas buli lesz, minek késlekednél a jegyvásárlással, ha nem biztos, hogy marad a helyszínen? 😉 Ide kattintva máris bebiztosíthatod magad az estére mindössze 2000 Ft-os áron, bővebb, és naprakész információkért pedig ne felejtsd el a koncert hivatalos eseményét is lecsekkolni! Ne feledjétek, aki lemarad, az kimarad, de ti ne tegyétek, inkább gyertek, és csapjunk együtt egy felejthetetlen estét!

Tervezett menetrend:

19:00-Kapunyitás
20:15-Frank’n’Rollaz
21:40-AB/CD
23:00-RÓMEÓ VÉRZIK

Jegyárak:

Elővételben: 2000 Ft 

Helyszínen: 2500 Ft 

// //