fbpx

Red Before Black – horroros videóklippel jelentkezik a Cannibal Corpse

Doug Sakman rendezte a Cannibal Corpse legújabb klipjét. De hogy ki ő? Doug Sakmann rendezte többek között a Punk Rock Holocaust horrorvígjátékot, de több filmben maga is szerepelt. Emellett segédkezik is filmeknél, mint a szörnyekért, horror és gore elemekért, véres dolgokért felelős special effects artist, úgyhogy elég jó garancia a neve a minőségre.  A videó követi az előző, Code of the Slashers hagyományát (amit még Zev Deans rendezett), de a gore-os részekre még jobban rágyúr. Sakmann a koncepciót Philadeplphiában forgatta, és az élő felvételek pedig San Francisco-ban készültek, Sonja Century, Kim Reo és Alex Webster színészek, továbbá Nadia White és Talia Satania felnőttfilm-színészek szereplésével.

A zenekar június 10-én a budapesti A38 hajón lép fel, a magyar Slytract társaságában, akiknek szintén most jött ki az új videoklipjük, füleljetek bele ebbe is! Az esemény a koncertre itt található!

 

A Red Before Blacket ezután a Metal Blade-s Vince Edwards vágta, és Luc Job dolgozott a színeken és a produkción, hogy igazi véres hangulatú legyen a Cannibal Corpse legújabb alkotása! A zenekar így beszél a legújabb albumáról: “A karrierünk során mindig is próbáltuk egyre inkább tökéletesíteni és pontosítani a produkciót, de úgy, hogy emellett az agresszió is mindvégig megmaradjon. A Red Before Black ezt az irányt folytatja, de az agresszivitást még jobban előtérbe helyezi. Mindenképpen precíz és pontos, de van egy fajta nyersség is benne, ami eltér mindentől, amit eddig csináltunk. Nagyon keményen dolgoztunk ezeken a dalokon, gyakoroltuk őket, hogy pontosan olyanok legyenek, amilyenre szeretnénk. Valóban a legnyersebb, amit eddig letettszünk az asztalra, de emellett azt hiszem, a legfókuszáltabb, legfeszesebb, de legfülbemászóbb lemezünk is” – mesélte Alex Webster, a basszusgitáros, és Paul Mazurkiewicz dobos.

Találkozzunk június 10-én!

// //