fbpx

14 országban listavezető a Rammstein új albuma!

Május 18-án jött ki korunk egyik legnépszerűbb rockzenekarának, a német indusztrial legendának az új albuma – természetesen a Rammsteinről beszélünk. Egy évtized után végre albummal jelentkeztek a germánok, és ennek meg is lett a gyümölcse – a Billboard szerint 14 országban is a toplisták legelső helyére került, és már 270 000 példányban fogyott.

A banda hetedik stúdióalbuma Németországban, Belgiumban, Dániában, Franciaországban, Hollandiában, Norvégiában, Finnországban, Észtországban, Portugáliában, Lengyelországban, Oroszországban, Svájcban, Ausztriában és Kanadában lett listavezető. Az amerikai Billboard 200-on a 9. helyezést érte el – ez az első alkalom, hogy a Rammstein bekerült az amerikai top 10-be.

Az album nekünk is nagyon tetszett, itt olvashatjátok róla lemezismertetőnket!

Jelenleg a Billboard top 10-ében az egyetlen metallemez a Rammsteiné, olyan előadók mellett, mint Ariana Grande, Billie Eilish, stb. Végülis felfoghatjuk győzelemnek is, hogy a metal bekerült a legnagyobb rádiós, popos celebek közé 🙂

Az Universal Music Central Europe főnöke, Frank Briegmann így nyilatkozott: „A Rammstein jelenleg 14 országban listavezető, és esélyes, hogy még több ország is jön. A Rammstein egyedüli a saját, külön ligájában – a zene és a show tekintetében is, német és nemzetközi siker tekintetében is. Ők A német zenei exportcikk, a provokációt művészetté fejlesztették, de itt nem állnak meg!”

Cikkünk a Loudwire cikkének fordítása.

Kép forrása: Rammstein Facebook

Fordította: Vica

// //