fbpx

Lélekgyilkosság – Itt a New Friend Request új klipje, októberben újra Budapesten játszanak!

A budapesti modern metal vonalas NEW FRIEND REQUEST új klippel mutatja be az év végén érkező második nagylemezének címadó dalát! A klip két főszereplője Szvoboda Hanna és Szilágyi Frank, a klipet Kerecsen László, az NFR frontembere rendezte és készítette Syndrome nevű filmes csapatával.

Az új anyag az első lemez (Nem Kel Fel A Nap) nyomdokain haladva, szintén egy koncepció album lesz. Kitartásról, küzdelemről és azokról az élettől kapott pofonokról szól, amit meg kell tanulnunk saját fejlődésünk érdekében a hasznunkra fordítani, tanulni, építkezni belőle és nem egy negatív törésként felfogni azt!

A koncepcióhoz tartozik a “pillangó” motívum, ami ógörög nyelven azt jelenti: lélek. A pillangó pont azt a lélek fejlődését jelképezi, ami a születésünktől a halálunkig végig kísér minket.

“Nem szeretjük a tartalom nélküli dolgokat! Ha nincs kézzelfogható őszinte alapja vagy érzelmi mondanivalója, annak amit közvetítünk, akkor lelketlenné válik az egész” mondta Kerecsen László, a zenekar frontembere.

Budapesten legközelebb a bandát a Városligetben, szabadtéren csíphetitek el, október 16-án, további részletek a FB-oldalon!

A zenekar Lélekgyilkosság című lemeze 2019 decemberében fog érkezni, de előtte a zenekar egy országos őszi turnéra viszi magával az új dalt, illetve zárja ezzel 5 éves jubileumi évét. A turné különlegessége, hogy a zenekar kizárólag olyan városokba látogat, ahol még soha, vagy már évek óta nem játszott! A turné pontos állomásai és minden zenekarral kapcsolatos hasznos információ megtalálható az NFR  hivatalos Facebook oldalán!

// //