fbpx

Már 26 dalt írt első szólólemezére Corey Taylor

A közönség már megszokhatta, hogy Corey Taylor folyamatosan egyensúlyozik a Slipknot és a Stone Sour között, de úgy tűnik, az énekes nem éri be ennyivel, hiszen még augusztusban nyilvánosságra hozta, hogy a közeljövőben szólóalbumot készít. Bár a hírek szerint a megjelenésre 2021-ig várni kell, Corey egy friss interjújában elmondta, hogy már 26 dalt írt az anyaghoz.

Az énekes így beszélt a közelmúltbeli szólóturnéjáról, és a tervezett szólóalbumról, amihez a szikrát épp az önállóan adott koncertek jelentették:

“Abban, hogy az ember rajongó lehet, az a jó, hogy soha nem feledkezel meg arról a szenvedélyről, amit a zene iránt érzel. Sosem felejted el a kedvenc dalaidat. Nekem ez egyfajta bűnös élvezet, szóval mindig is pontosan azt fogom hallgatni és játszani, amit csak akarok. (…) Frankó volt elkezdeni építeni egy lehetséges szólókarriert. Határozottan rock alapú dologban gondolkodom, de valami olyasmi lesz, ahol a rock sok más dologgal ötvöződik. Lesznek rajta keményebb cuccok, de lesznek nagyívű, sok felé terjeszkedő, világmegváltó gitárdalok is, amiket jól lehet majd együtt énekelni. Ez csak mindaz, ami vagyok, és nem akarok harcolni az ellen, aki vagyok. Huszonhat dalt már megírtam, és ez még messze nem a vége.”

A szólóalbum írása mellett Corey természetesen tovább turnézik a Slipknottal, akiknek legutóbbi albuma, a We Are Not Your Kind-ról írt ismertetőt itt olvashatod.

Élőben pedig még a Behemoth társaságában láthatjuk nemsokára, már csak párat kell aludni és 2020. február 4-én itt a Slipknot lemez bemutató https://www.facebook.com/events/474037916484310/

// //