fbpx

Koncertajánló – Wintersun, Black Therapy, Whispered

20799345_1860047180676330_3077371147249600743_n

Három nagyszerű zenekar érkezik szeptember 22-én hazánkba. Az olasz Black Therapy és a szintén finn Whispered kiséri útján a legfrissebb albumát, a The Forest Seasons-t turnéztató Wintersun-t, amiről itt olvashattok. Facebook esemény itt!

A melodeathes, metalcore-s olaszok 2009 óta boldogítják zenéjükkel a melodeath fanokat, a buli és a mozgolódás egyértelműen garantált a Black Therapy koncertjén – reméljük, hatásos lesz a fekete terápia!

A honfitárs Whispered egy érdekes egyvelegét játssza a különféle metal stílusoknak, úgy is mondhatnánk, mintha valahol megálltak volna félúton a heavy metal és az Ensiferum között, és ha ez túl unalmasnak hangzana, akkor csak szólok, hogy mindezt ázsiai zenei hatásokkal fűszerezik! Garantáltan érdekes buli lesz!

 

Az est főfellépője pedig a mára már öttagúra duzzadt epikus Wintersun, akinek júniusban jelent meg a legújabb albuma (kritikánk itt) – biztosan minden fan nagyon kíváncsi már, hogy fognak az új, 13-14 perces tételek működni élőben – aki pedig esetleg nem annyira ismerné a zenekar munkásságát, biztosan egy frissítő és szép zenei élményben fog részesülni.

Gyertek hát el szeptember 22-én a Barba Negrába egy hatalmasat metálkodni – mi ott leszünk, és a buli után fényképes koncertbeszámolóval várunk titeket!

 

// //